kappa...!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƬƇ*SΛŔĪZĿĪ*ƬƇ38 tarafından 14 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.
    sayın modlar yeter artık canıma tak dedi yaw 6 kapıdır bir kapı guclendirici ve boş cıkarma bana şans deyim durmayın artık sinir hastası oldum yaw millet 24 kapıda herkülesleri fullüyo biz 22 kapı yaptık 4 taneyı anca bulduk yeter kardeşim yemın ediyorum tak dedi canıma her gun zaman ayırıyoruz bu oyuna karşılıgı koca bi sıfır bana otomatık cevapta vermeyın admın yada modla gorüşmek istiyorum. paramız karşılıgı bu olacaksa bırakalım bu oyunu oynamayılım boşuna zaman kaybetmeyelımm.

Supporta da yazdım dönen yok bu nasıl bir iştir biri baksın yeter yaw bu kadar başı boşluk olmaz verdigimiz paranın hakkı bu olmamalı....!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Nisan 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle sakin olmalısınız.Forum üzerinden oynadığınız oyuna müdahale etme gibi bir şansımız yok.

Hangi kapıdan hangi ekipmanın nasıl ve neye göre verildiği oyun kurucusu tarafından belirtilmiştir.

Bu tamamen şansa dayalıdır.100 kapıda tamamlamadan yapmaya devam edenler var 12-13 kapıda tamamlayanda var.

Ben kendim 34 kappada tamamladım.8-9 tane kappa arka arkaya boş çıktı.En son 6 adet hercülesim vardı ve son 4 kappada ardı adına aldım ve tamamladım.

Pes etmek yok,inşallah en kısa zamanda tamamlarsınız.

Keyifli Forumlar.

3. viper1903

viper1903 User

12 kappa yaptım daha herkul çıkmadı 4 tane ust ıste bile yaptım yok :)

4. Kapı şans işi para yatırılmaz. Eskiden uri çekene hercules veriyorlardı o zaman harcasan fullerdin. Eğer 20-30 tl yatırıp paranın lafını yapıyorsanız o kadarla çar dizilmez. Burada şikayet edip bir şey kazanamazsınız konu kilitlenebilir.

5. Biri 20 de 25 de fulledi diye sizde fulleyecek değilsiniz Ben 42 kapıda fulledim Kapı yapmaya devam ederseniz 50 olmadan fullersiniz tahminen

6. kappalarınızı jpa zamanı kayıt olduktan sonra yapmanızı tavsiye ederim..

7. Gemi full olmadıktan sonra güçlendirici çıkartmanın ne anlamı var

8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Her zaman şans işi derim yine öyle diyeceğim ama 5 kapıdan boş çıkma işide büyük şanssızlık. Hadi herculesi bıraktım güçlendirici, lf4 veya hercules çıkma ihtimalleri toplamı %75 sen peş peşe 5 kere %25 ihtimali denk getirmişsin.

9. Bana da son 5 Zeta'dır Havoc çıkmıyor.İkisi de şans işi yapacak bir şey yok gerçekten.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Rehber modum konuya gerekli cevabı vermiştir.Cevabı esas alınız.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.