Öneri Kappa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve deneme14531453 tarafından 10 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar öncelikle hepinize kolay gelsin ben daha önce gemilermde havoc fullemeye calstm ama bu seefer kappa yaparak hercules ve lf4 fullemeyi düsünüyorum bildiginiz gibi havoc ful olmadan işe yaramasasa hercules kalkan arttırıyor. Ayrıca kappa da lf4 şansı da var.
    Ben gemimle kappa yapabilirmiyim sizce.

Özellikler
    Full lf3 7lf4
    20 bo2
    8 iris
    Pet kami3 var
    Şimşek sinek var
    Goli tasarım yok.
    Ayrıca suan gemide % 30 indirim ve 200k uri var. Katlayıcı bitene kadar 400-450 olur. 500 de olabülüü :)
    Apis 300k istiyo bu haliyle (11 parca)
    Apis mi açayım yoksa kutu açıp lf4 ve tasarım çıkarabilirmiyim
    (450 uriyle 425 tane flan kutu alabiliyorum)
    Önerilerinizi beklerim iyi forumlar.

2. Bendeki ekipmanlarda senle nerdeyse aynı, soruya gelecek olursak kapıyı hiç yapmadığım için net cevap veremem.

3. pytan

pytan User

Ben yapmadım ama arkadaş daha kotu gemiyle yaptı, sende yaparsın.
    Uri harcarken indirim+ indirimle ( hem sen indirim alicaksın, hemde alacağın eşyaya indirim gelmiş olucak) alışveriş yapmanı öneririm

4. Bende onu bekliyorum bayramda indirim gelcek diyolar

5. Kardesim Kappa cok kolay bir kali sadece bos lokumlar uzun surer ama zor degil.Ben 7 iris ile yapmistim sen dusun...Apisi de 20 parca yapip apis gunu geldiginde de %25 indirim olur biliyorsun direk al

6. Ben kötü çarla rahat yaptım. x3 ve sabın olsun yeter.

Zeus günü kutu açman daha iyi olur. Apis, zeus ve lf4 kazanma şansın oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.