KAPPA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =Crestive= tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. =Crestive=

=Crestive= User

Sayın cm ben kappayı 9 kere yaptım 1 tane hercules verdi bu nasıl oalsılık tır ben gece gündüz emek harcıyorum 9 da 1 çıkıyor tmm diger arkadaşalrda emek harcıyor bazılarına 2 de 2 4 de 3 çıkan var onlar emeklerinn karşılıgını alırken biz magdur oluyoruz bi yandan haklısınız şans diyeceksiniz ama buna bir düzenleme getirilmeli çogu oyuncu benim gibi emeginn karşılıgını alamıyor.

2. Merhaba ,

9 tane Kappa yaptınız sadece 1 defa mı ödül verdi ? LF-4 dışında Hercules yada destek çıkmadı mı ? Kappa kapısında 3 ödül bir boş var yani %25 şans düşüyor.

İyi forumlar.

3. =Crestive=

=Crestive= User

Sayin cm inanin 9 kappada 2 guclendirici ve 1 hercules yukardada belirttigim gibi ben ve benim gibiler nasilfulleyecez bukadrda sanssizlik olmaz bunn bir duzene binmesi lazimlitfen sizde bir akil verin ne yapmamiz lazim

4. Cidden düzenleme getirilmeli.Birçok şeyin değişmesi gerek

5. Merhaba ,

9 Kappa'da 2 güçlendirici , 1 Hercules ve son olarak 1 tane LF-4 çıktıysa eğer 9'da 4 ödül almışsınız 5 tanesi boş çıkmış. Genel olarak aslında iyi bile denebilir.

İyi forumlar.

6. !BeTeR!

!BeTeR! User

modum haklı snaa gene iyi çıkmış ama arkadaşlar sizlerde haklısınız buna bi düzenleme getirilmeli gg leri resmen cephane için yapmışlar ya :D %13 nedir arkadaş 20-25 olsa daha iyi :D :D

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sizlerden gelen şikayet ve istekler üzerine gerekli bildirileri yetkililere yapıyoruz. Tabi şans unsuru kapılarda işlediği için ve görünüşde de sorun olmadığı için kapıları düzeltme yoluna gidilemez. Sizin olasılıklarınız bu olabilir ama 9 kapıda 4 tane hercules alanda var.

Başka sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyiniz lütfen.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.