Kappa

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve danze_macabre tarafından 12 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar merhaba. Zeta bırakıp kappa geçmek için kaç argeye ulaşmalıyız? Havocları fulledikten sonra da çok karlı olduğu için Zetaya devam etmeyi düşünüyorum ama bir yandan da herkülleri nası dizeceğimi düşünüyorum. Kappa kapısı adlı konuda zetanın aksine kappa kapısı ilk seferde herkül vermez diyor yani asla vermez anlamına mı geliyor yoksa vereceği kesin değildir anlamına mı geliyor? Hali hazırda venom tasarımım mevcut eğer kappaya geçip herkülleri dizmem çok uzun sürecekse havoc+diminisher+burgu (mecburiyetten) uzun sürmeyecekse kalp+spectrum+herkül (istediğim şekilde) gelişimime devam edeceğim.

Not: GG için uri harcamıyorum pala topluyorum ve bir zetayı iki haftada açıyorum.

2. kardeş kapı 12 de 3 seçenege sahip her 4 kapıda 1 herkül her 4 kapıda 1 destek her 4 kapıda 1 lf4 veriyor ödüller karma çıkıyor buda herkülü 12 de 1 bulman anlamına geliyor ama üst üstte çıkarmı bilinmez malesef durum bu hafta sonu x2 de yap yapıcaksan olasılık buldugunda 2 ye katlasın en azından bol şans

3. herkül çok sıkıntı ozaman. artık seneye dizerim :D

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Lütfen üyemizi yanlış yönlendirmeyiniz. Hercüles tasarımının çıkma ihtimali %37.5 dur. Bu da demek oluyor ki pazar günü 5 kapıda 10 hercules sahibi olabileceğiniz gibi 10 kapıda hiç tasarım da elde edemeyebilirsiniz. Fakat bahsettiğiniz gibi 12 de 1 gibi bir durum söz konusu değildir.

Açıkçası ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi diye düşünüyorum, o nedenle haftada 1 zeta 1 kappa olarak şansınızı denemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca Kappa kapı içeriğine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 12 Mart 2019
  5. Peki modum ilk kappa kapımızda zetadaki gibi vermediğini biliyoruz. Yani ilk kapımızda da herkül düşme oranı %34.5 mu?

6. Aynen oyledir dostum. Bu arada video platformları uzerinden kappa kapısı taktiklerine bakabilirsin. Kesinliği yoktur ama moral olur.
    Bahtin açık olsun.

7. kardeş ben kimseyi yanıltmam allahına kadar dogruyu konuşurum gir yaptıgım kapı rakamlarına bak ve gir gemimdeki herkül sayısına bak asıl yanıltan sizlerin verdigi istatikle çıkmama olasılıgı malesef ben yaparak deneyimlerle degerlendiriyorum siz size verilen istatiklerle degerlendiriyorsunuz aradaki fark bu maleseffff kappa kapısı null herkül ve lf4 vermiyormu ? istatigi buna göre hesaplayın yüzdeleri ona göre hesaplayın bakın bakalım hangisi dogru ayrıca unutmadan ekleme ihtiyacı duydum son 36 kappa kapısında nasıl 5 defa herkül çıkar bunuda açıklayın lütfen rica ediyorum

Son düzenlenen: 12 Mart 2019
  8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz. %37.5 Hercules Droid Tasarımı verme ihtimali vardır :)

İyi forumlar

9. teşekkürler modum kilitlenebilir.

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.