kappa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [тя]ηιzαм-ı_тüякιує tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi forumlar arkadaşlar kappa kapısını yapmayı düşünüyorum gemim 1lf4 full lf3 full bo2 full hız 3 havoc 8 iris elit sıkıntısı olmaz kapıda fazla zorlanırmıyım

2. sondan 2 dalgada boss kucurbium geliyor 38 bin 40 bin vuruyor Bide 6 yada 7 dalgalarda 7 tane bosslordakium geliyor Yani diyeceğim o gemiyle bu kapıyı yapamasın Yapsan bile çok vaktini alır hemde zorlanırsın

20 kappada 5 hercules 4 lf-4 buldum gerisi fasafiso :9

3. uraşmıyım o zaman ben zeta devam :D

4. Nefes

Nefes User

Merhaba
    konu uygun bölüme taşınmıştır.

Arkadaşımız haklı yalnız yapılmıcak bir kapı değil madem elitte sıkıntınız yok bence biraz uğraştırsada yapılabilecek bir kapı.

5. peki bu gemiyle epsilon ?

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Havoclarınızı fullemeden başka kapıya geçmemelisiniz yaparsınız ancak oldukça zorlar.

İyi forumlar

Nefes bunu beğendi.
  7. Kappa yap bence. Bende 1 zeta 1 kappa yapıyorum.Kappadan hercules ya da lf4 çıkma şansı var.Zetadan daha iyi bana göre.Zeta yapıcaksın o havocları fullemek çok çok zor olucak.Ama 6. seviye diroite 1 hercules 2 bo2 taksan %35 etki yapar.Bu da +7000 kalkan demek.İşin işine seprom , güçlendirici vb. girince bu rakam dahada artıcak.Yine Lf4 çıkma ihtimalide var.

Arada kappa yapmakta fayda var.Elit sıkıntım yok demişsin zaten pet kamikazede varsa yapamayacağın kapı yok emin ol.Gemi özelliklerimiz hemen hemen aynı.

Zetayı sepromsuz elit+kamikaze ile 1.5 saat hatta belkide daha kısa büyükk ihtimal bitirdim.

Kappa 2 kat daha zor desek 3-4 saat en kötü yani :)

8. zetada çok şanslıyım ancak 4 zeta yaptım 3 havoc çıkarıdım :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.