Kappa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uгαηyum** tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bir kappa kapısı ortalama kaç uriye açılır vip ile birlikte

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır

Kappa kapısı vip ile 1200gg yada 1300 gg ye açılabilir tabiki şansa bağlı olarak ben dün kappa kapısına 2000 gg ye yakın bastım düşünün çok şanslı iseniz üstte verdiğim rakamlarda açabilir ve hatta daha az gg bile olabilir.

3. teşekkür ederim Nefes modum bide kaçar kaçar bassam çarpana saha sık rastlarım 10'lu mu yoksa 100'lü mü

4. Ancasin

Ancasin User

Kappa hiç yapmadım ama çarpan için 5'liyi tavsiye ederim kardeş. Son parçalar kalmışsa da tek tek basmanı öneririm.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben her zaman ve yıllardır 5'erli basıyorum çarpan geldimi kullanırım hiç 6 çarpana denk getirmedim farklı stratejiler denerim ilk 100 gg de bir parça çıkmaz ise F5 lerim baktım yine yok 30 dk bekler yine denerim ben hep bu şekilde yaparım ve batıl inanç olarak değerlendiriseniz biraz batıl inançlıyımdır etkinliğin olduğu günler asla kapıya basmam:)

6. kimsenin inancını değerlendirmek benim haddime değil :) cevabınız için teşekkür ederim Nefes modum iyi görevler dilerim :)

teşekkür ederim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ağustos 2014
    Nefes bunu beğendi.
  7. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

son 3 günde 3 tane kappa açtım. hepside ortalama 2000 gg ile açılıyor.

.-Tuğçem-. bunu beğendi.
  8. kappa kapısıyla ilgili videolar izlerdim ve npcler güçlü gibi gözüküyor benim gemim aegis full lf3 8 iris hepsi 9 level full kalkan ve hız kami 3 ve yeterince elit lazer ve roket var taktiğiniz var mı
    .. bide npc lerin menzilleri normal haritalara göre kısa mı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.