Destek Kappa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -uA|bhdR* tarafından 7 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Merhaba,
    Benim sorum ya da danışacağım konu şu: Zeta ve Kappa birlikte götürmek istiyorum fakat kappa'yı yapabilir miyim emin değilim. Nedeni ise bilmediğim npc'ler. Zor bir kapı mıdır zor ise kolaylamanın bir yolu var mıdır öğrenmek istedim ona göre farklı bir rota çizmeyi planlıyorum. Gemi ekipmanlarım şöyle:
    Goliaht(Venom,spectrum,sentinel) - Aegis
    Full Lf3 - 3 Lf4
    8 İris - 1Apis (16 Level)
    Full B02 (Çoğu 10 Level)
    Pet 14 Level (3. Seviye modüllerin hepsi var)
    30 Arge(Kalın sıkmaya yönelik)
    Vip üyelik mevcut.
    2 Adette havoc tasarım bulunuyor.

2. Kişisel fikrimce Kappa Zetadan daha kolay bir kapıdır. Ekipmanınla kapıyı çok rahat bişekilde bitirebilirsin en çok zorlanacağın bölüm belkide 6 tane boss Lordakiumun geldiği bölümdür onlarıda döne döne rahat kesersin zaten betadaki kristalonlar kadar zor değildir :)

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımıza katılıyorum bence zetaya yönelin arada kappa yapabilirsiniz ekipmanlarınız kapıları yapmak için yeterli fakat havoc almak istiyorsanız devamlı zeta yapınız ayrıca en karlı kapı olarak gördüğüm bir kapıdır alacağınız ganmet anahtarları ile şansınızı zeus gününde açarak apis zeus ve lf4 için deneyebilirisiniz.

4. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Şöyle bir planım var yaklaşık 10.000gg enerjisi biriktirip 4 zeta 1 kappa seri şekilde yapıp bitirmek istiyorum böyle böyle havoc tamamlayana kadar belirli bir sayıda hercüles tasarımıda birikmiş olur diye düşünüyorum cevaplar için teşekkürler.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Çok seri zetayı yapöayınız üst üste alamadığınızda canınız sıkılabilir ozaman şunu yapın kappayı açın hiç değilse lf4 ve hercul gelme oranı %50 zeta da havoc için verilen %33 şanstan daha iyi bence ara ara zetada yapabilirsiniz ama kapıyı üst üste yapmayınız.

6. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Modum 1 kappa 1 zeta şeklinde mi ilerlemeliyim sizce

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Mantık olarak gayet güzel bir zeta bir kappa bence çok iyi olur hem zetada bir şey alamazsanız bunu kappada telafi edebilirisiniz hemde lf4 bile çıkmasa bir yandan bakarsınız herculleriniz tamamlanır.

8. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Teşekkürler modum ilginiz için 1 kappa 1 zeta yapmaya çalışacağım konu kapanabilir.

Nefes bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.