-Kappaya başlamanın zamanı mı?-

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 26 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

9iris,9havoc,6lf4,sentinel,lf3+bo2+elit hızlar çok var pette ful modüller 3 .seviye+12radar 3.seviye+6lazer slotlu açık
    Özelliikler kısaca bunlar zeus için zeus gününde kutu açıcam henüz 1 parça zeta yapmak istemiyorum sizce kappaya başlıyım mı?Yoksa ucb fazla yok alpha-beta-gamma mı döniyim?

2. Merhabalar,

Eğer gg toplamada sıkıntı yok ise bence bir kere daha zeta yapmak zeus günü için elinizdeki kutu rezervinin çoğalmasına yardımcı olur.Ondan sonra kappa daha mantıklı duruyor.Şimdiden şansınız açık olsun.

İyi forumlar

senberk99 bunu beğendi.
  3. senberk99

senberk99 User

Teşekkürler gg biriktiriyorum kutu ile urilerle de irisleri geliştircem+anahtar alacaağım.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Modumuza bende katılıyorum zeta yapmanız şuanda iyi olacaktır.Sonuçta ileride zeus alıcaksınız onun için de havoc ihtiyacı olacak.Bu yüzden 10. havocunuzu aldıktan sonra kappa yapmaya başlayabilirsiniz.Hem lf4 alabilirsiniz hem de hercul :)

İyi forumlar

5. Yerinde olsam son havocuda cikarirdim zeusu alinca bidaha zeta yapmassin

6. senberk99

senberk99 User

Yarin gidiicem borcu odemeye caliscam odeyebilirsem insallah sonra da surekli kutu tooplicam fakat sanki soguma geri geldi gibi cunku pette 12 radar var bugun 5-6 saat kutu topladm sonra 40 dk boyunxa pet topladi(10 dakikad abi hareket ettim ve petin topladigi uri 300 uriydi fakat 15-20 gg toplamsiti sanki geri geldi olabilir mi?

7. Son Havoc'u çıkarıp ondan sonra Kappa'ya başlayabilirsin. Zaman içerisinde Zeus'da tamamlanır Havoc'u da köşede hazır durur. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.