Kapsül Alımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •™LooCKΞR™• tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,,,

Bu kapsül alımlarını x3 (çarpan 3 ) gecesi alırsak alımımız Uridium alımı gibi 3 kat verilir mi ?

2. yok verilmiyor kardeşim sadece uridium alımlarında geçerli x3

3. Tşkkr ederm , Uridiumdan 3 kat pahalı hale geliyor o halde kapsüller :((

4. Drowhake

Drowhake User

Boşver ya kapsülde alma uridiumda hepsi kazık artık.Uridiumları ne güzel çekecektik fiyat arttı bırakacağım artık ya oyunu.Zaten LF-3 fulle BO-2 , bo-2 fulle , hız jeneratörü , hızı fulle , iris , irisi fulle LF-4 , lf-4 ü...

Neyse anladınız o kadar çok fazla iş varki ve hala 150 k uriyi 105 TL yapıyorlar.

5. uridium konusuna bende katılıyorum millet fiyat düşükken zor alıyodu şimdi yükselttiler hiç kimse almaz kendileri kaybediyor.

6. Drowhake

Drowhake User

Tabii para buldukça böyle oluyor boykot edeceksin bak oluyor mu böyle bir daha !

7. Oyunu bırakacak mısın ? :(
    Gün geçtikçe çoğalıyor bu sayı :( Senin gibi bir oyuncunun bırakmasını hiç istemem doğrusu.

8. Drowhake

Drowhake User

Bende istemezdim , ama bıktım artık şu bigpoint ' in şımarık çocuk gibi kendini bilmezliğinden.

Hergün oyuna zor , paralı , yüzlerce saat isteyen , saçma şeyler getiriyorlar ölümüne uğraşıyoruz.Birazda yardımcı olmaya çalışsalar ? Mesela 150.000 uridium ' u 105 TL ye vermenin çok olduğunun farkına varmak gibi.

Bıktım artık.Darkorbiti bu kaçıncı bırakışım.Sırf böyle sebeplerden dolayı.

9. Haklısın , artık sosyalizm denen birşey kalmadı.Hepimizi yönetiyorlar hep yenilik çıkarıyorlar.Bu yenilikler bizim değil , onların lehine oluyor bizi düşünen yok.
    Buna karşı çıkılmalı.

Drowhake bunu beğendi.
  10. Merhaba ,

Maalesef sadece Uridium alımlarında katlayıcılar geçerli oluyor. Diğer alımlarda katlayıcılar geçersizdir.

Konuya diğer mesaj yazan arkadaşlar Forum Kurallarını incelemenizi öneriyorum.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.