KAPTAN 34

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ߨ¥] tarafından 28 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Selam kardeşim. Bana verdiğiniz Birden fazla chat hesabı ile chat ortamında huzursuzluk yaratmak! 5 hesabımın da ID lerini vermiştin hani ölünceye kadar chatt banı cezası için konu açayım dedim. Öncelikle her insan hata yapar. Bu sen de ben de oluruz olmayız. Ancak sen şu an idarecisin .Dilersen aramızı düzeltirsin. Benim böyle bir şansım yok. Hatırlamıyorsan o geceki olayları tekrar hatırlatayım önce. Admin gemisi ile oyunculara yardım edildiğinin 2. günü 2.saatinin sonlarına geliniyordu. İlk günü 1 bl de malum klanın elemanlarıyla ımpulse temizledin sadece. 2. günü de mind döneceğini söylemiştin. Başladık ben de peşine takıldım. Ancak benim ve Ablam ın mind dönmesine malum şahıslar müsaade etmediler. Her seferinde beni kestiler. Hatta işin kötü ve dayanılmaz olan kısmı tren de işin içindeydi. Sen bütün bu olanlara seyirci kaldın ve bana onları savundun. İsyan edince beni bannladın. Sonra diğer hesaplarımdan girip sana cevap yazınca da cezamı ömür boyuna çevirdiniz. Şimdi sana soruyorum. Defalarca iftira ile yalan ile küfür ile hakaret ile kendi bildiğim doğrularla tertemiz oynadığım şu oyunda "2010 da oğlum gemime girdiğinde" dedim diye hesabıma verilmiş yine ömür boyu chatt banını aylar sonra affeden adminin yaptığını yapabilir misin?

EFEM-06 bunu beğendi.
  2. Eğer dediğiniz gibi olmuşşa olay gerçekten size çok büyük bir haksızlık yapılmış..üstelik kaptan34 en sevdiğim en samimi bulduğum admindi bu forumda.gerçekten trene bota izin verip çanak tuttuysa ona hiç yakışmamış...Ama dediğiniz gibi olmuşşsa...

Birde şu gemiyi başka birisi oynama mantığını anlamıyorum.gemi benim değil mi...oğlumda oynar...babamda oynar...darkorbiti bağlamaz ki bu eylem..

Bu şuna benziyor.araba aldım ruhsatı benim üstüme ama sadece ben kullanıcam.ailem çocuğum kardeşim kullanırsa devlet yasaklıyacak..arabayı süremiyeceğim..böyle bir mantık oalbilir mi arkadaşlar...

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben forum kurallarına olabildiğince uygun yazdığım halde kaç kere forumdan ( uzun zamandır ) saçma banlar yedim. Neyse :)

4. Bunu da defalarca yazdım zaten. 2 . hesabı açmak kurallara aykırı. Ancak benim bu hesapları açtığım yıllarda bırakın yasaklamayı teşvik ediliyordu oyuncuların yeni hesap açmalarını. çünkü o zamanlarda üye sayısına önem veriliyordu. Diyelim ki suç bu .Ona da tamam .Ama görüyoruz oyundaki nickleri .Adam sıralı açıyor da ne bir uyarı ne bir ceza var. Millet ticaret için açıyor hesapları. Atıyor programı geliştiriyor hesapları sonra da satıyor. Gemi alan nice kişiyle muhatap oluyorum chatte. Onları da uyarıyorum "almayın şundan bundan hesap diye, patlarsınız yazık olur size diye ama nafile. Ayrıca bunun cezası hesabı kapatma. Kapatın kardeşim hesapları ama herkesinkini. Sadece kızdıklarınızı değil. Bu da adil değil. Gerçi adalet dağıtılmıyor şu oyunda ama neyse. Neticede herkes kendisine yakışanı yapar. Etkinlikte bile adam açıyor bi hesap adınıda sanki övünür gibi o sıralı isimlerden seçerek hemde. Roket atıyor sadec npc lere. Diğer arkadaşları da onun roketlediklerini keserek yardımcı oluyor. Sonra o hesapta toplanan ganimeti diğerleri alıyor. Emeksiz bir dünya ödülalınıyor. Siz canlı olarak istediğiniz kadar oynayın .Asla yarışamazsınız. 2 Aylık hesap sizden çok daha hızlı çok daha sağlam ve çok daha güçlü oluyor maalesef. Size ödül olarak chatt banı ve aşağılamalar kalıyor neticede. Ne diyelim KAPTAN ve ekibi böyle layık görüyor..

5. Splinter_

Splinter_ User

Adminler oyuncudur, oyuncuda her türlü pisliği yapabilir. O tren kullanıyor, bot kullanıyor diye şikayet ettiğiniz klanlarda dahi oynuyor olabilirler. Supportta bug bildirimi yaparsın, supporttaki adam da oyuncu değilmi? Bugu arkadaşına, klanına da söyler, kendi gemisine de yapar. Adminlikte tek problem bu durum değişti mi değişmedi mi bilmiyorum. Ceza aldıklarında normal oyuncu gibi süreli ceza almıyor. Sınırsız hesapları kapatılıyor. Ondan adminliğe başvurdukları gemi ile genellikle bot bug kullanmıyorlar.

En son 2020 yıllarında klanımda admin var. Kendisi ticket adminiydi. Bize admin olduğunu söylemiyordu ama kendini ele veriyordu. Teamspeak de sohbette attığım ticket dan bahsediyordum, hemen sonra ticket a cevap geliyordu. 2 gün cevap gelmeyen mesajlara adamın yanında bahsedince cevap geliyordu. Sen adminsin dediğimde de inkar etmiyordu. Bahsettiğim kişinin yaşı 35-40 dan yukarıydı. Bu bahsettiğim kişi bot, bug kullanıyordu. Göreve başlarken maaş aldıkları hesapları var. O hesapla bot bug kullanılmıyordu. O hesaplar ceza alınca süreli banlarda bile sınırsız kapanıyordu, adminlikleride gidiyordu. O hesap haricinde diğer hesaplardan ne varsa kullanıyordu.

Adminleri sütten çıkmış ak kaşık sanmayın. Önceki yıllarda bende chat adminliği yaptım. Adminlerin çoğu tr de ilk 3 de 5 deki klanlarda oynuyor. Hergün sövmekten bıktığınız klanlarda oynuyor.

İtham diyip banlamadan önce okuyun, öğrenin bunları. Yukarıdan aşağı bitmiş kokuşmuş bir oyun darkorbit.

Son düzenlenen: 30 May 2023
  6. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Güzel kurgu :)

7. titans___

titans___ User

Kızmayın da herkesi kendiniz gibi sanmayın diyorum ve kaba geliyor bu dediğim nedeni nedir ?Hani fiziksel olarak bile herkes birbirine benzemiyorken bu oyundan bir sürü admin mod falan geldi geçti. Bunlar nedendir ben oyun da hile kullanımı ne haldeydi ve ben sinirden oyunu kapatınca rahatlıyordum , portdan çıkınca patlayınca oyundan zevk mi alınır , milyon kalkanlı LF4 ler ve BO2 ler varken tam son gelimede olan gemi ile dayanamayınca e güçlendiricilerde olsa adamların DP si kalkanına hasar veremeyince bende sinir tepem atıyor ve bir türlü ban yemiyorsa ne düşüncem , taramalar oluyor yok bu adamlar duruyordu yokdu atıyorsun hikaye kurgu da diyebilirsiniz benim dediğime , ben kendi dediklerimin arkasındayım siz veya başkası ne demiş dememiş , o sizin düşünceniz.

8. Eee TR I SUBUTAY netice nedir, Kaptan birşey demiyor sen bari söyle ne olur bizim chatt banı meselesi?

9. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Support ile iletişime geçiniz.

10. Thyphon

Thyphon User

Adminlerin bir oyun açığı kullandığında süresiz ban yediği bilgisi nereden ulaştı eline :D Kendin de söylüyorsun adminler de bir oyuncu. Hesaplarında bir oyun açığı kullandıklarında oyunculara ne ceza veriliyorsa adminler de aynı cezayı alırlar. Bunun tek bir ekstrası var o da bu işlem yapıldığı sırada yönetici kim ise onun inisiyatifine kalmış bir şekilde yetkisini almaktır. Ekstra bir ceza almazlar. Bu söylediklerimin hepsi günün sonunda tabikide yöneticilerin inisiyatifine kalır. İsterse süresiz de kapatır hesabı ama bu kesin bir şey değil ve çok fazla uygulanmış bir şey de değildir.

Burada asıl önemli olan admin olan kişi kim ise yaptığı iş ile oyununu birbirinden ayırabilmesi. Eğer bunu yapabiliyorsa işini hakkıyla yapar. Yaptığı bir pislik varsa da bunu sizler biliyorsanız kanıtlar ve yetkisini aldırırsınız. Bu kadar basit. Ama günün sonunda unutmayın darkorbitte bir olaya bulaşmamış bir hesabın yada kişinin olması çok düşük ihtimaldir. Yani takıma birilerini alırken illaki geçmişinde bir leke oluyor. Almayalım dediğinde yetkili olmuyor alınca botçu bugçu birini takıma aldınız oluyor.
    Bunun yada buna benzer olayların kurgu olmadığını az çok bu oyunda vakit geçiren kişiler biliyoruzdur diye yorumladım :) Tabi sende kalkıp bu doğru diyebilecek bir konumda değilsin sende haklısın ama kurgu demek de yanlış gibi.

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ooooo kimler gelmiş kimleri görüyorum buralarda. :D :) Konuya gelirsek ; zamanında yani benim başladığımda ,sonrasında ve seninle de olan dönemde player kitlesi böyle az değildi. Hesaplar en azından sistemsel olarak kontrol edilebileceği kadar ediliyordu. Tabi ilerleyen süreçte bir durum olursa yetki alımı yapılıyordu. Neyse :) geçmiş geçmişte kaldı. :) :D
    Her dönem bir takım şeyler oldu ve yaşandı. Yaşanmaya da devam edebilir diye düşünüyorum. :)

12. kurgu falan değil gerçekler bunlar subutey asdasdsa

Sayfayı Paylaş