Kaptan5378 Adminimize Sorularınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar röportajlara hız kesmeden devam ediyorum :) Bu sefer hedefi daha büyütüp Kaptan5378 adminimizle röportaj planlıyoruz nasipse.Sizlerin aklınızda olan özel olmayacak sorulardan merak ettiklerinizi ileteceğim.Bu konu altından neler var merak ettiğiniz sorarsanız cevap almaya çalışacağım.

İyi forumlar

2. heydostum

heydostum User

Darkorbite 3 slotlu bir diroit getirmeyi düşünüyormu ? yani o getirmiyor ama en azından gelip gelmiyceğini bilir

3. KARANLIK

KARANLIK User

Sormamız ne kadar doğru olur bunu bilmem ama başka alternatifler olmazsa bunuda iletebiliriz :)

4. Forumda bizi izliyorlar mı ?

5. KARANLIK

KARANLIK User

Olabilir yani bu mantıklı biraz daha genelleyip sorulabilir. :)

6. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Ben her daim sizi izliyorum yetmezmi :D

7. KARANLIK

KARANLIK User

Sizede sıra gelecek bu röportajda smodum.Her ne kadar atlamaya çalışsanızda :):D

8. Kaptanııımmm acil mobil uygulama lazım!!!

9. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Bak bu çok makul bir öneri bunu mutlaka sormak lazım .

10. Geçende oyuncu adlarının yazı tipini değiştirdiniz. Bunu yapmadan önceki yazı tipini istiyorum şahsen..

Son düzenlenen: 24 Temmuz 2014
  11. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

İstek değil akıllıca soru soracağız oyunun geleceği hakkında gelecek yenilikler hakkında ipuçları falan

12. Anladım. Yine de yetkili kişilere iletmeniz mümkün mü ?

13. Ben bu update fikir havuzu ile ilgili bir soru sormak istiyorum.
    Bizim yazdığımız ve yeterli destek görürse Almanya'ya iletilen fikirler var. En son örnek @PiecesS'in TR Goli fikri.
    Gerçekleştirlen bu fikirlerin sahiplerine bir teşvik verilebilir mi acaba ?

İkinci olarak çoğu yerde dile getirdiğim soruyu kaptana da sormak istiyorum :p
    Bundan 2 yıl (belki 3 4 yıl olmuştur bende zaman kavramı yok pek :D) önceki DO TR buluşmasındaki fotoğraflar forumdaki buluşma ile iglili konuya atılmıştı. Geçen günlerde yapılan etkinlikte de kaptan ve oradaki görevliler gözlemleyebildiğim kadarıyla bir sürü fotoğraf çekildi. Bunları foruma atmayı düşünüyorlar mı ?

14. İletilmesi için Güncelleme ve Fikir Havuzu'ndaki yazı tipinin değiştirilmesiyle ilgili konulara destek vermelisin.

15. KARANLIK

KARANLIK User

Tamam arkadaşlar tekrarlıyorum makul olanları soracağım adminimize röportajıda burada yayınlayacağız zaten :)

16. Kaptanımızın arada sırada bizlerle konuşup yazışması lazım yaw uzaktan uzaktan izlemek bizlere hiçbir şey katmıyor :(

17. KARANLIK

KARANLIK User

Oldukça yoğun adminlerimiz basit bir durum değil yaptıkları.

18. Yoğunluğuna kesinlikle bir şey diyemem.Eminim kesinlikle yoğundurlar.

Ama en azından nasılsınız yazsa bile bence yeter :)

19. Cloud

Cloud User

Yeni bir server açılacak mı veya serverler birleşcek mi?

20. KARANLIK

KARANLIK User

Eğer iletebilecek bir pozisyonda olursam yazarım elimden geldiğince :)

Evet bunu sorucam bu güzel fikir :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.