KAPTAN5378 Adminimizle Röportaj

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK tarafından 3 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar Adminim. İlk olarak bize vakit ayırıp bizleri bilgilendireceğiniz için teşekkürlerimi sunarım. Sizinde çok vaktinizi almadan röportajımıza geçeyim.

KARANLIK FM: İlk olarak adminim görevinize ilk ne zaman ve hangi yetkili mevkiinde başladınız ?

KAPTAN5378 Admin: Ben görevime 2008 senesinde Kaptan06 ile birlikte türkiye sorumlusu olarak basladım.

KARANLIK FM: Adminim takım içerisindeki sorumluluklarınız tam olarak nedir acaba ?

KAPTAN5378 Admin: Takım ve supportu yönetmek.Bunun haricinde Dark Orbit Türkiye üye topluluğun öneri ve isteklerini oyun kurucuları ile tartişmak ve hayata geçirmek.

KARANLIK FM: Adminim görevinizde en çok zorlandığınız bölümler nereleridir acaba ?

KAPTAN5378 Admin: Tartişmasız hesap çalınmalar. Bu bazen saatlerimizi alıyor.Hesabın gerçek sahibini bulmak o kadar kolay olmuyor bazen:)

KARANLIK FM: Adminim yetkili nickinizdeki 5378 neyi ifade ediyor acaba?

KAPTAN5378 Admin: 53= Rize, 78= Dogum tarihi :) Aslında bunun için bir yarışma yapabilirdik bunu bilene ödüller vs.

KARANLIK FM: Adminim Darkorbit ’in yanına eklene Reloaded kelimesi tam olarak neyi ifade ediyor ?

KAPTAN5378 Admin: Türkçe’ye direk çevirirsek „yeniden“ anlamina geliyor. “Yeniden Dark Orbit”

Adminim birazda üyelerden size sormamı istenilen sorulara geçiyorum izninizle.

KARANLIK FM: Acaba adminim boş zamanlarınızda tabi kalıyorsa forumdaki bölümleri inceliyor musunuz?

KAPTAN5378 Admin: Zaman buldukca inceliyorum ve okuyorum. Kafama soru veya bir üyemizin sıkıntısı takılırsa bile adminlerime soruyorum ve sorun çözümü için elimden geleni yapıyorum.

KARANLIK FM: Acaba adminim darkorbit için herhangi bir mobil uygulama veya benzeri bir durum düşünülüyor mu ?

KAPTAN5378 Admin: Bunu biz oyun kurucularına teklif olarak sunduk. Ancak bizlere herhangi bir zaman veya sürec vermediler. Şu an ağırlıklı olarak büyük güncelleme/süpriz için çalışılıyor. Bekleyelim ve görelım,daha fazlasını maalesef söyleyemem:)

KARANLIK FM: Adminim bu zamanlara serverlerin bazılarının yoğunluğunun az olması konuşuluyor üyeler arasında. Acaba server birleşimi veya buna benzer bir durum düşünülüyor mu bu konu hakkında bir bilginiz varmı?

KAPTAN5378 Admin: Şu anki doluluk oranı bunu gerektirmiyor. Tabi ilerde ne olur bunu bilmek şu an mümkün değil.

KARANLIK FM: Adminim cevaplar ve bize ayırdığınız vakit için çok teşekkür ederim. İyi görevler dilerim :)

KAPTAN5378 Admin: bana böyle bir fırsat verdiğiniz için asıl ben sizlere cani gönülden teşekkür ediyorum. Karşılıksız yaptığınız yardımlarınız için sizlerede ayrıca tesekkürü borç biliyorum,işiniz gerçekden yorucu. Kolay gelsin

Son düzenlenen: 3 Eylül 2014
  2. O_O neymiş o sürpriz :D (sanki yanıt alabileceğini zannederek yazar.) :D

3. KARANLIK

KARANLIK User

Bekleyip göreceğiz nasipse hep beraber :)

4. :D belki geç kaldım ama keşke indirme olayını sormayı önerseydim :)

5. birgün onuda sorarız denk gelirse

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  6. inşallah

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorabilirdim ama geçti artık bunada şükür diyelim.Bu kadar yoğunluğun arasında vaktini aldık kaptanımızın.

İyi forumlar

8. Biz o yıllarda oyuna başlarken Team Leaderlığa yükselmiş bu işin arkasında Amerika var !! :D

Şaka bir yana ,

Gerçekten Adminler çok uğraşıyor bu oyun için askında biz kıymet bilmiyoruz. İnşaallah oyunculara gelirsiniz de benimle röpörtaj yaparsınız artık :D :D

9. KARANLIK

KARANLIK User

Sırada daha adminlerimiz var fm lerimiz var bir süre daha :D

10. Güzel bir Röportaj olmuş, Sorularımı sorduğunu için teşekkür ederim @KARANLIK modum :)

Cevaplarını tam olarak alamasamda :D

Hemşerimmiş Kaptan adminim, bi torpil yapar artık :D

Son düzenlenen: 13 Eylül 2014
  11. KARANLIK

KARANLIK User

Bunu dulduğumuza şükretmeliyiz adminler çok yoğunlar :)

12. o büyük sürprizi çok merak ettim :D acaba x-9 ve x-10 mu geliyo :rolleyes:

-onur5000- bunu beğendi.
  13. Yok daha neler.

14. erdem x-100 demedim :D

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  15. Sanmıyorum genede :)

16. KARANLIK

KARANLIK User

Rsb ile neler yapılıyor birde onlar çıkarsa portaldan çıkmayalım :D

17. yok onu demiyorum harita olarak :D x10 lazer olarak gelse ben direk oyunu bırakırım :D

18. KARANLIK

KARANLIK User

Yeni mapler güzel olurdu esasında 19 ve 20 level mapı mesela :D Güncelleme klavuzuna bendemi konu açsam :D

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  19. Emeği geçenlere teşekkür ederim güzel bir röportaj olmuş :)

20. Bu güzel röportaj icin teşekkür ediyorum :) O büyük sürprizi bende cok merak ettim simdi, kaptanimiz büyük güncellene adi altinda söylemiş. Demek ki gerçekten devasa bir sürpriz olacak gibi :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.