"kara Cuma" Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ebuzer tarafından 29 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ebuzer

Ebuzer User

kara Cuma indirimi için rahatsızlığımı belirtmek için yazıyorum. Herkesin bildiği gibi Cuma bizim mubarek günümüzdür. Müslümanların mubarek günü Cuma gününe hakaret edilmesini kınıyorum. Heleki Darkorbit'in Türkiye serverlerinde bu isimle indirim yapması beni gerçekten kırdı.

Birdaha böyle isimlerle etkinlik görmeme ümidiyle Kolay gelsin.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ya birakin allah askina adamlarin ozel gunumus kasitli bisey degil bizim icin gun adımı degisicek azcik genis olun... ha cok rahatsiz oluyosaniz cok dokunuyorsa isa nin dogumu yilbasi etkinligi cadilar bayrami etkinliklerinede katilmayiniz yada en iyisi bu oyunu oynamayiniz..hersey yabanci isim bellimi olur onlarinda cevirileri turkcesi size terstir....orjinal taban musluman degil cunku .

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımızın da yazdığı gibi kasıtlı olarak yapılan bir indirim adı değildir geçmişte bazı ekonomik sorunlar yüzünden abd de çıkmıştır ve günümüze kadar bu devam etmiştir indirim adı olarak umarım sizin isteklerinize göre ilerleyen zamanlarda bir değişim gösterir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.