Kara Liste

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GamezBing tarafından 14 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GamezBing

GamezBing User

Adminlerim lğütfen akra listeden hesabımı alın kredi kartı sorunumu düzelttim alışveriş yapamıoyorum kullanıcı id:******

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kara listeden çıkarılması için lütfen support ekibimize yazınız.

İyi Forumlar

3. GamezBing

GamezBing User

nasıl yazıcam ? onlarda teknikle iletişime geçin diyor

4. Merhaba ,

Ödeme Karalisteden Nasıl Çıkarım?

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

5. GamezBing

GamezBing User

olmuot her zaman *** başka bir kredi akrtı kulan diip duruyorlar kullanamıyorum!!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Haziran 2015
  6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak kullandığınız üsluba ve seçmiş olduğunuz kelimelere dikkat ediniz.
    Bizlerin buradan müdahalesi söz konusu değildir ve size gereken linki görevli arkadaş vermiştir. Linkteki yönergeleri uygulayınız.

İyi Forumlar

7. GamezBing

GamezBing User

olmuyor diyorum anlamıyormusunuz olmuyor bir insan para kazanmamak için bu kadar uğraşırmı ya yatırmak istiyorum artık şu parayı

peki siz yapamıyorsanız ben başka hesap açsam o hesabımdada kredi akrtı ödemesi kapalı olurmu ip ban mı atıyorsunuz?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Haziran 2015
  8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Acaba Kredi Kartınız internet alışverişleri açık mı?

İyi Forumlar

9. GamezBing

GamezBing User

admin bey ilk başta ben bi kredi kartıyla dnedim 3-4 kere olmadı kapalıymış steam de felanda çekmedi sonra beni kara listeye aldı şimdi kendi ininal akrtımla denemek istiyorum ama kara listedeyim olmuyor ve support bana yardımcı olmuyor 4-5 kere supporta yazdım yine aynı cevap yine aynı cevap

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

48 saat içinde cevap verilmez ise lütfen tekrardan yazınız.

İyi Forumlar

11. GamezBing

GamezBing User

galiba anlamıyorsunuz 4-5 kere yazdım diyorummmmmmm

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Siz beni anlamadınız herhalde yoğunluğa bağlı olarak size geç cevap verilebilir. 48 saat içinde size cevap verilecektir. Ayrıntılı bilgi için lütfen buradaki duyuruyu okuyunuz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.