Kara Liste

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yunus_55[TC] tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Üyeliğim kara listeye alındığından diğer kredi kartlarımla ödeme yapamıyorum üyeliğimi kara listeden çıkarılmasını talep ediyorum.
    Bununla ilgili ödeme supportundan herhangi bi işlem sağlayamadım ve diğer teknik supportlardanda olumlu birşey olmadı son çare foruma yazmak geldi aklıma.
    Üyeliğimi karalisteden kaldırırmısınız?

2. Merhaba ,

Forumda bizlerin yapabileceği birşey yok maalesef. Fakat konuyla ilgili Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. Tşkler fakat supportla iletişimdeyim sürekli talep formuda oluşturdum kartın bloke olduğunu söylüyor bunu zaten biliyorum ben başka kredi kartımla ödeme yapıcam ona izin vermiyo kara listede olduğu için

4. Merhaba ,

Tamam da işte karaliste'den hesabınızın çıkartılması gerekiyor. Karaliste'den çıkmak için ne gerekiyor öğrenip yapmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

5. İlginiz için tşk ederim bende onun için foruma yönelmiştim nasıl yapcam die :)
    en iyisi supporta daha detaylı bilgi aktarıp öle denim

6. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. Dediğim gibi siz durumu anlaşılır şekilde yazıp support ile çözmeniz gerekiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.