kara liste

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZIPPIR tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZIPPIR

ZIPPIR User

sa karalisteden cıkmak için ne yapmmam gerekiyo.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen İD numaranız ile birlikte Support ' a başvurunuz.

Keyifli Forumlar

3. ZIPPIR

ZIPPIR User

basvurdum otamatik cvp bile gelmedi tekrar basvurmak istedim talebiniz var diyor.bide durduk yere neden kara listeye alınıyorum her hafta duzenli olarak uri cekiyom sorun yokken bu hafta x3den yararlanamadım bi hafta bekleyecegiz...

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Support bu aralar , DDoS Saldırıları nedeni ile çok yoğun.

Mesaj gönderdiğinizde , Otomatik bir cevap maili gelir.Bu sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Gelecek olan diğer Maili bekleyiniz.48 saat içinde yoğunluğa bağlı olarak gelir , Ancak dediğim gibi Support bu sıralar çok yoğun

Ödeme Karalisteden Nasıl Çıkarım?

Konusunu inceleyerek daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Kara Listeye düşme konusunda , Bir den fazla hatalı giriş yaptığınızda hesabınız kara listeye düşer ( Yanlış kredi kartı bilgileri girme , Defalarca Yanlış E - Pin girme ) gibi.

Eğer böyle bir şey yapmadığınız halde , Kara listeye düşüyorsunuz , Bu durumu da ek olarak Support ' a izah ediniz.

Forum üzerinden hesaplar üzerinde bir incelemeye yapamadığımız için yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor maalesef

Tek çözüm yolunuz Support

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.