Karakter seçimi eklenmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Doğukanom tarafından 10 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu yenilik eklensinmi?

1. Evet,kesinlikle olmalı

42,9%
  2. Hayır,Gerek yok

57,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Doğukanom

Doğukanom User

Burada karakter seçiminden kastım aynı hesaptan aynı serverdan farklı bir çar kullanabilmektir.

Evet arkadaşlar,oyunda hepimizin bildiği gibi aynı hesabınızdan farklı serverlerda oynayabiliyorsunuz ve bu çar diğer sunucudaki çarınızdan bağımsız oluyor.Bu şekilde yeni şirket seçip farklı taktikler yaratabiliyoruz.Ama aynı hesaptan farklı bir şirkette oynayabilmek için hep server değiştirmek gerekiyor.Bu yüzden bazı arkadaşlar önceki serverlarında oynadığı kadar zevk alamıyor.Ve bu yüzden server değiştirmekten vazgeçiyor.

Ben diyorumki 'sunucu' butonunun yanında bit buton daha olsun.Ve bu butona bastığımızda bize şuan oynadığımız çar ve geri kalan boş çarlar olsun.Boş çardan kastım henüz hiçbir şekilde bakıp oynamadığımız geliştirmediğimiz çarlar.Bu boş çarlardan birine tıkladığımızda bize oyuna yeni başlıyormuşuz gibi 3 şirket sunsun.Atıyorum mmo yu seçtik.Bize mmo şirketinde yeni bir çar açsın ve ordanda oynayalım.İstediğimiz zamanda başka bir boş çara basıp ordan şirket seçip onayabilelim.

Peki bunun avantajları nelerdir:

Yeni hesap açmadan ve başka serverlara geçmeden istediğimiz çarlarda oynama şansı.Diğer çarlardan bağımsız,aynı serverdan ve hiç başka üyelik açmadan Farklı şirketlerde oynama ve taktikler geliştirme.Yorumlarınızı eksik etmeyin.İyi günler

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Beni sakın yanlış anlamayın ama ben çok gerek olduğunu sanmıyorum tabiki düşünceler değişebilir yorumları görüp tekrar bir yazı daha yazabilirim.

3. Ben bunu başka bir oyunda görmüştüm ama darkorbitte olması biraz tersime geldi
    ama yinede olmalı +1

4. Prophecy

Prophecy User

Server değiştirmeye de üşenmeyin
    Ben pek olumlu bakamıyorum kusura bakma

5. Üzgünüm ama bende pek olumlu bakmıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.