karalıste

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve furkannnnn tarafından 21 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. furkannnnn

furkannnnn User

kredı kartım aylık odeme tutarını tam odemedıgım ıcın kullanıma kapanmıstı haberım olmadıgı ıcın darkorbıtten alıs verıs yapmaya calıstım dırek karalısteye aldı sımdı bana bankanız kartınızı blokladıgı ıcın sızı karalısteye aldık dıyor bu nasıl sacma bı sıstem kartla oyunun ne alakası var bankayla ırtabata gec acalım dıyorlar bıse anlamadım ne yapmam gerekıyor kartımda suan bloke yok ama oyunda var nasıl bı sıstemınız var sacmalıkkk ne yapmam lazım acmak ıcın???

2. Merhaba,

Bankanızla görüşüp kartınızı internet alışverişleri için kullanıma açtırdıktan sonra support ile iletişime geçin.

İyi Forumlar.

3. furkannnnn

furkannnnn User

adminim kartım zaten acık ne dıye bankayla ıletısıme gececem odedım borcunu actırdım oyunla kredı kartının veya bankanın ne alakası var kart extre odenmemıs dıye kullanıma kapanmıs bılmıyordum alısverıs yapmaya calıstım dırek karalısteye nıye alıyor kart kapalıysa kapalı oyuna ne bundan neyın kara lıstesı nasıl bı sıstem hıc bıse anlamadım kartım acık olmasına ragmen bankayla nıye ıletısıme gecıyım ???

4. Merhaba,

Nedeni hakkında bir şey söyleyemem. Vardır kara listeye almalarının bir nedeni elbet :) Siz supporta mail attığınız zaman yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar.

5. furkannnnn

furkannnnn User

:) haklısınız adminim ne diyibilirim :) supportla ugraşayım birazda :))

6. Merhaba,

Başka bir sorunuz var mıydı?

İyi Forumlar.

7. furkannnnn

furkannnnn User

hayır tesekurler kolay gelsn :)

8. Merhabalar;

Konunun kilitlenmesi uygudur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.