karaliste..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve douwe tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. douwe

douwe User

oncekı gemımde kredı kartımda lımıt kalmamıs haberım yoktu bende alısverıs yapmaya calıstım dırek karalısteye attı fıs doldurdum acmadılar bu olay 3*4 ay once oldu o gemının maılıyle yenı bı gemı actım oynamaya basladım alısverı yapmak ıcın urıdıumdan gırdım alacagım seyı sectım ılk kez olmasına ragmen kredı kartı alımına gırdıgımde bılgılerımı gıremeden karalıstedesınız dedı kac kere fıs doldurdum supporta yazdım acmadılar sınırlendım o gemıyıde baskasına verdım baska gemı gecırdım maılıme oda kara lısteye gırdı bu nasıl ıs nasıl bı sıstem sımdı fıs dolduruyorum bıse olmuyor supporta yazıyorum hesabınızda bı sorun gorunmuyor dıyor banamı garazınız var yoksa sıstemınızmı dandık cozemedım olayı maılımı karalısteye almıssınızdır dıye yenı maıl acıp gemıyı oraya gecırdım yıne aynı kredı kartı bılgılerımı gıremeden kara lısteye dusuyorum.......

2. Merhaba,

Karalisteden çıkmak için supporta başvurabilirsiniz.Gereken işlemler forumda değil supportta uygulanır.

İyi Forumlar

3. Drowhake

Drowhake User

Direk IP yada kredi kartı üzerinden kara listeye almışlar muhtemelen işte bekleyip supporta mesaj atıp durman gerekiyor.Başka çare yok :( Forumdaki yetkililerin çoğunun bigpointle bunu bildirecek kadar iletişimi yok varsa bile hergün yüzlerce bu tarz sorun bildiren konu geliyor.Yani sana özel birşey yapılamaz.Herkes bu konudan mağdur support hem geç ileti alıyor.Hem bizler forumdan şikayet bildiremiyoruz.

4. senberk99

senberk99 User

Support erken cevap veriyor ama sorunlara çözümü çok zor buluyor malesef.Ama yinede atabilirsiniz supporta

5. douwe

douwe User

support geminizde bi soruna karşılaşmadık diyor sorun orda zaten 1 aydır uğrasıyorum suportla bıktım artık fiz doldurmaktan supporta yazmaktan gemiye giriyorum hesabınız karalisteye alındı diyor supporta yazıyorum hesabınızda bi sorun görünmüyor diyor anlamış değilim

6. Merhaba,

Maalesef bu konuda herhangi bir işlem yapamayız daha önce de belirttiğimiz gibi tek yapmanız gereken support a başvurmak.Bu tür konularda forumdan sadece tavsiye verebiliriz herhangi bir işlem yapamayız.Bu konular ile support ilgilenmektedir.

Konu uygun yere taşınmıştır.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.