KARALISTE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ****EFES**** tarafından 10 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oncelıkle ıyı calışmalar ben uzun zamandır sporta bıldırdıgım halde gemım karalısteye alınmış gemıme urı cekemıyorum enson urı cektıgımde bankam tarafından odeme yapıldıgı gozukuyor ama gemım hala kara lıstede hıcbır şekılde gemıme urı ve avantaj paketlerı alamıyorum sorunun enkısa zamanında tarafınızca halledılmesını talep edıyorum ıyı calışmalar saygılarımla

2. Merhaba ,

Bu konu hakkında gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak support'a bildirmeniz gerekiyor. İncelemelerden sonra gerekli açıklamalar ve yapılması gerekenler varsa support yapacaktır.

İyi forumlar.

3. aynı durumdan bende sıkayetcıyım kredı kartı extremde bıgpoınte yaptıgım odemelr bellı oluyor kart bılgılerım vve ısmım oyunda kullandıgım ve alıs verıs yaptıgım ısmım aynı hepsınde supporta 50 kere fiş actım nerdeyse degısen yok extre bılgılerımı ek olarak gonderdım daha ne yapmam gerekıyor herseyı dogruladıgıma ınanıyorum bı eksıklık yoktur tek eksıklık bıgpoıntın ılgısız olması sımdı bende hesabımın arastırılmasınını ıstıyorum...

4. Merhaba ,

Durumu anlaşılır olarak kart ekstresi resmi ile birlikte yollayıp incelenmesini isteyiniz. Forum üzerinden yapabilecek birşeyimiz yok çünkü hesap inceleme yetkisi support'undur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.