Karambole ban dalgası

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve •●MaÐøX●•DO●•«-✘. tarafından 22 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu nasıl ban dalgası gis kurallarını ihlal eden kişiler diyorsunuz ama tutucu tren kullanan kişiler hayla oyunda aktif neye göre ban dalgası yapıyorsunuz bir işi de tam yapın veya hiç yapmayın değişen bisey olmuyor

2. **Derman**

**Derman** User

ben inanmıyorum bu banlara defalarca ban dalgası geldiğini gördüm ama haritalar hala ful.

SOLOTÜRK!80 bunu beğendi.
  3. yasaklanan hesaplar 5 ile 10 lvl arasındaki lordakia ile vs atan hesaplar aylardır video kayıtları ile birlikte şikayet ettigimiz oyuncuların hepsi hiçbir ceza almamış ve şuan hayla oyundalar ve aynı durumdalar tren ve tutucu ıle bırlıkte sacmalık karambole ban bıle degıl bu bu baska bısey maksat işte ban dalgası yapıyoruz olsun baska bısey degıl adam 5 ay önce ban yemiş şeref puanı tamamen silinmiş hesabı 3 gunluk uyarı banı almış hesabı tekrar açılmış ve kısa zamanda 90 milyar şeref puanı kasmış orgeneral rutbesini almış daha neler neler ama gelde anlat bunu

**Derman** bunu beğendi.
  4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Selam,

Ban dalgaları sistematik olarak yapılmaktadır. Tespit edilen tüm hesaplar kapatılmaktadır.

Burada level ve başka bir kriter aranmamaktadır.

Konuyu kilitliyorum.

Türkiye Takımı!

Dontforgetme bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.