Karanlıklara Doğru Yolculuk

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 8 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Bilemiyorum ama oyun eskiden bu kadar kötü durumlara düşmüş müydü ? Düşmüştü ama bir şekilde oyuncular mutlu oluyordu. Oyun zevkliydi.

Şimdi ise sadece ve sadece şikkayetlerden geçilmeyen bir forum , daha az bir oyuncu kitlesi ile oynanan bir oyun görüyorum.

Birde insanların yıllarca emek vererek biriktirdiği hatıra konusu olan video ve görsel paylaşma konusu silinmiş.

Madem o kadar oyuncuların güvenliği düşünülüyor , oyun açıklarını düzeltmeye ağırlık verilseydi ya ?

10 senedir yok edilemeyen bir bot sorunu var , forumda ki linklerin güvenli olup olmadığı tartışılmakta ancak chatler hala başı boş durumda. Eskiden CM vardı nöbette dururlardı şimdi ise çok seyrek CM'ler var. İsteyen link paylaşıyor saatler sonra ceza yiyor.

Kısacası oyuncu güvenliği düşünülüyorsa burada senelerini vermiş insanların emeklerine haksızlık yapılarak güvenlik sağlanması ne yazık ki üzücü ve onur kırıcı bir davranıştır. Ayrıca bu bigpoint topluluk ailesinede zarar vermiştir.

Neden diyecek olursak; İnsanlar oraya anılarını hatırlamak için uğruyorlardı , oyunun gelişimi , geçmişte ufak bir gezintiye çıkmak isteyen oraya bakıyordu.

Tek kelimeyle üzücü. Benim ne yazık ki bu oyunun düzeleceğine dair inancım kalmadı , gördüğüm tek şey yönetimin oyuncuları oyundan her gün dahada soğutması. Üzgünüm ama oyuncularınızı siz kendi ellerinizle kaybetmektesiniz ve biliyorum ki bu yazıda bir şekilde geçiştirilecek.

Bana pek samimi gelmiyor açıkçası bu yapılan karar , oyuncuların oyunu bırakması mı isteniyor anlamıyorum ? Yani bir oyun yönetimi nasıl olurda oyuncularını yıllar boyunca bıraktırmak zorunda kalacak şekilde yeni yeni düzenlemeler getirebilir ki ? Gerçekten anlaması güç.

Şimdiden bir çok arkadaşa geçmiş olsun ve kandillerini kutlarım. Bu konu şikkayet vs konusu değildir sadece içimi az çok dökmek istedim neticede benimde eski gemimin fotoğrafları vardı :') neyse sağlık olsun emir demiri keser sonuçta ne yapalım :)

erdem_korkmaz70 ve PİONEER bunu beğendi.