Karantina Açığı Kapatılması

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Cleanerrr tarafından 4 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Cleanerrr

Cleanerrr User

Bu doğru birşey gibi görünse de aslında gerçekten çok kötü bir durum. Ezik gemiler artık bu karantinayı nasıl yapacak söylermisiniz bana? En azından o yolla x1 sıkarak belli seviye altındaki gemiler x3 gibi cephaneler kasabiliyordu. Onla da gelişebiliyordu. Şimdi o gemiler nasıl cephane kasacak? 70 80 gemiyle bile 15 20 dk süren kapı, 8 kişi full x4 sıksa bile çok zorlanacak. Ki bunu ezikler hiç yapamayacak. Adamın cephanesi yok alırlar mı onu hiç gruba?

Şu oyun belli seviye altındaki gemiler için 1 tane bile düzgün bir şey yapmaz mı ya? Demeyin şimdi bana biz patlaya patlaya bu düzeye geldik. Full gemiyle de oynadım ezik gemiyle de. Şuanda full hale gelmek imkansız gibi birşey. Her türlü negatiflik var ezikler için ve hala yapılmaya devam ediyor. Spaceball da bile adam topa yatıyor kimsenin sıkmasına izin vermiyor. Çok yanlış yapıyorsunuz do ekibi. Oyuna otocu hariç yeni başlayan oyuncu olmazsa 1 2 yıla kadar darkorbit tarih olacak. Demedi demeyin.

Yıllar önce 2008 li yıllarda derin anılar bırakmış bir oyunun bu hale gelmesi gerçekten çok üzücü...

byHOOK bunu beğendi.
  2. uninstable

uninstable User

Böyle olacağı belliydi. :)
    Bu böyle gitmeyeceği zaten baştan belli neden mi çünkü kapının açıklamasında "grup" kapısıdır yazıyor, bir gün düzeltileceği gün gibi açık. :)
    Bu arada sanki B03, prometheus geliştirmelerini fullemişim gibi düşünülmesini istemem sadece 30 prometheus lazer geliştirdim ve B03 6 tane. :)

3. Cleanerrr

Cleanerrr User

Artık 1 2 yıla fullersiniz hocam 16 leveli. He o zamana oyun kalır mı bilmem

4. uninstable

uninstable User

Kafaya takmıyorum oyun bu çok da zaman ayırmıyorum oyuna gülüyorum aynı kullandığım emoji gibi. :)

5. tryhardD

tryhardD User

Aga boşuna takmayın 1 gün oldu buglar çok insan tarafından kullanıldığında ceza verildiğini görmedim yapacak bir şey yok ellerinde kalan oyuncular onlar onları da banlarlarsa kapanır oyun

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuzu konuşmacı köşesine taşıdım.

Öncelikle sizlere GİŞ(Genel İş Şartlarını)hatırlatmak isterim. 1. maddesinin 1,2. bölümünün 9. maddesinde derki,
    Bu bahsettiğiniz olay GİŞ kurallarına aykırı bir durumdur. 8 kişilik oynamayı iyi bilen bir ekiple karantina kapısı yapma süreci 15-17 dakika arasında değişmektedir. Düşük seviyeli gemiler için bu kapıya girmek tercih sebebidir. Sırasıyla yükselmek varken bir anda yükselmek isteme sebebinizi anlıyorum. Lakin her oyuncunun geçtiği aşamadan geçmeniz gerekmekte.

Yapılan etkinlikler her seviyeden oyuncu için yapılmaya özen gösterilmektedir. Ebedi kapı etkinliğinde kendimce bir rekora imza attım. Gemimde sadece 9 adet prometheus lazeri olmasına rağmen ki seviyeli bile yoktu, bu kapıda 300 rahat bir şekilde geçtim Full prometheus lazerine sahip bir çok oyuncu 290 da takıldığına bizzat şahit oldum. Demek istediğim oyunculuk birçok konuda önemlidir.

Son olarak eklemek isterim ki oyunun herhangi bir şekilde bitmesi söz konusu bile olmaz.

İyi Forumlar.

7. Bu cümleler çok komik. Ebedi kapı etkinliğini örnek olarak göstermenizde ayrı bir rezillik oyun sanki ebedi kapı etkinliği zamanında iyidi. Oyun berbattı kapı zar zor yapılıyordu. Oyunun bozuk olduğu bir ortamda etkinlik kapısında erkenden patlıyorduk. Sen diyorsunki mesele oyunculuk. Oyun düzgün olsaydı o dediğin olurdu.

YAKAMOZ-28. ve Cleanerrr bunu beğendi.
  8. Evet bunsan sonra larantina kapısı yapmak bayağı bir zor olacak
    Bir de geliştirme bugunu kapattılarda zaten millet bo3 pro full 16 yaptı iş işten geçti ondan sonra yaptılar .
    Klasik darkorbit işte :mad:

Cleanerrr bunu beğendi.
  9. Cleanerrr

Cleanerrr User

Ebedi kapıyla bu bir mi hocam bende 350 küsür yapmıştım ki yine lag yüzünden patlamıştım. Burdaki durum bambaşka herkes sürekli sağlam 8 kişi bulamıyor herkesin sağlam klanı yok. Oyunculuk diyorsunuz oyunculukla ne alakası var?

İnsanlar verdiği paranın karşılığını alamadığında ki alamıyorlar göreceğiz bitip bitmediğini hocam kusura bakmayın da. Bir oyunun oyuncularının en az %90 ı full otocuysa o oyun bitmeye yüz tutmuştur.

10. kendinizi övmüşsünüz

11. Sayın modum ben burada konuyla alakasız ama sadece şunu öğrenmek istiyorum forumda 'ezik' kelimesi serbest mi?

Bu arada gemim 48 prometheus(16) seviye 20 tane bo3(16) seviye sınırsız sayıda elit cephane pet full herşey full olduğu halde 300' e gelmek için en az 10-20 kere uğraşmışımdır, helal olsun :)

12. karantina kapısının zorluğu bi miktar düşürülmeli o zaman

ERDALBAGGAL bunu beğendi.

13. 1.2.8 Sunucuya aşırı yük binmesine neden olan programların kullanılması kesinlikle yasaktır. Aynı şekilde oyunun normal oynanışını etkileyecek yazılımlar, bilhassa da oyunları veya tek tek oyun fonksiyonlarını sistemli veya otomatik olarak kontrol etmeye (Botlar, Makrolar vb.), oyunların, oyun elemanlarının ya da Hizmetler dâhilinde ayarlanmış olan içeriklerin reprodüksiyonu veya değiştirilmesine yarayan yazılımların kullanılması yasaktır.

Botlar,Makrolar vb. program kullanan oyunun yaklaşık %90'ını kaç defa şikayet ettim, ettik. Buglar çıktıktan sonra maksimum 12 saat içinde bir şekilde bugu kapatıyorsunuz (kullananlar ceza alıyor büyük oranda) ama ne hikmetse bu botlar bi banlanamadı arkadaş ben 3-7de 3blde her gün 30 tane gemiyi botta görüyorum siz de görün artık şunları banlayın illallah ettim botun aklını kendi aklından üstün görenlerden....

14. "Ebedi kapı etkinliğinde kendimce bir rekora imza attım. Gemimde sadece 9 adet prometheus lazeri olmasına rağmen ki seviyeli bile yoktu, bu kapıda 300 rahat bir şekilde geçtim Full prometheus lazerine sahip bir çok oyuncu 290 da takıldığına bizzat şahit oldum. Demek istediğim oyunculuk birçok konuda önemlidir." demişsiniz dee;
    Bir de taktik verseydiniz iyiydi:)))Bi faydanız olurdu bizler gibi acemilere..

15. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

bende bu tarz etkinlik leri sevmiyorum belli seviye de olanlar yapamicak almıyacaklar karantinaya benim de bu arkadaşlara önerim klanlara girin bu oyun klansız olmaz örnek full pro ol gemin full olsa bile bl de süreli görev ler var nasıl yapıcaksıznız girin girin bi klana girin

16. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Forum içerisinde herhangi bir aşağılama kisvesi adı altında kullanılan kelimeler tabiki yasaktır.

Yasak olan şeylerin bizde farkındayız fakat cezalandırmalar bizim tarafımızdan yapılmadığı için elimizden pekte bir şey gelmiyor.

İyi forumlar.

17. Yani kuiper-chromin açığı çıkmıştı 1 günde kapattılar. Çünkü o açık bigpoint'e çok zarar veriyordu. Karantina açığı da ilk günden fark edilmişti ama kapatılmamıştı. Yani göz yumulmuştu. Ne oldu da bu açık kapatıldı, çünkü bu etkinlikle birlikte bu açık da çok zarar vericek bigpoint'e. Başka sözüm yok.