Karantina Kapısı Giriş Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 22 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MMO'danım 1-7 den karantinaya girmeye çalışıyorum. Diğerleri ile aynı seviye olmam yazıyor ekranda. 2-7den girince kapıya girebiliyorum. Sanırım 200 tane karantina yaptıysam 190ında 2-7ye atlamak zorunda kaldım. 2-7de marslı giren olmuyor hiç benden başka ve 1-7 karantina kapısında mmolular yığılıyor demek ki 1-7den girebiliyorlar ben neden giremiyorum ?

Bu arada şu anki grup başkanımız venüslü. Marstan girince grup başkanıyla aynı aşamada olman gerekiyor derken eicten girince böyle demiyor.

2. Dostum cidden bunu bende merak ediyorum sanırım bugüne öğrenmek kısmetmiş arkadaşları sahneye davet ediyoruz

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Karantina kapısı başlamadan önce kendi şirketinizde bulunan atlama kapısından girebilirsiniz. Başladıktan sonra girişler ise takım kurucusunun şirketinde bulunan Karantina Atlama Kapısından girişler mümkün olabilir.

İyi Forumlar.

4. 46 adet immunizer cpu var,karantina grubundayım ama hiçbir şekilde karantina kapısına giremiyorum.diğer şirketlerin haritalarında da denedim olmuyor

5. Bu özelliğin değişmesi için ne yapmamız lazım güncelleme havuzu pek işe yaramıyor. Sizin aracılığınız ile yapabilir miyiz ? Her koşulda kendi şirketimizin kapısından girmek daha mantıklı geliyor.

6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bu durum bir oyun hatası olduğundan dolayı raporlarımıza eklememiz gerekiyor. Güncelleme ve fikir havuzu forumu, adı üstünde, bir fikir varsa veya güncellenmesini istediğiniz bir özellik varsa oraya konu açarsınız. Diğer üyeler sizlere destek verir ve böylece biz ilgili fikri merkez ekibe iletiriz, mantık budur. Bildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

Konuyu raporlara eklemek üzere kilitlemiş bulunuyorum.

İyi forumlar dilerim.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.