Karantina kapısı güncellenmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BSYO tarafından 26 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Karantina kapısı güncellenmeli mi

1. Evet iyi olur adam bulmakta ve bulunduğunda gygerim fazla hasar veriyor

oy sayısı 6
    85,7%
  2. Hayır böyle iyi

oy sayısı 1
    14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BSYO

BSYO User

bu kapı için adam bulmakta zorlanıyoruz grup kapısı olmasından çıkarılmalı ve bu gygerimin hasarı azaltılmalı tüm gemilere bu yaratı uzak hakın fark etmiyor hem 55k bide sürekli 95k dp azaltan npc çıkarıyor ayrıyetten 1 hak olması tam bir saçmalık nadiren grup kuruluyor adam bulmakta sorun yaşıyoruz kapı güncellenmeli

Son düzenlenen: 26 Haziran 2019
    ADAMIN-DİBİSİN[CİXX] bunu beğendi.
  2. Destekliyorum ancak darkorbit ne zaman bir şeyi neredeyse bedava dağıtsa, ardına daha iyisi çıkıyor
    bknz: hp lf4, magma lf4... Kapılar vermeye başladı, bir aya kalmadı promethus çıktı.

Tahmin ediyorum ki yeni gemiler yolda, hem de daha iyileri

3. x6 harıtalarında urge var günde 2 tane kesiyorum kesin içlerinden 35 oil çıkıyor kolay da kesılıyor bir çok arkadaşıma sayborg aldırdım :D

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bölüm kuralları arasında yer alan ve daha adil bir ortam sağlanmasına vesile olan, ''tek seçeneğin seçilmesi, oy verenlerin gösterilmesi'' gibi maddelerin seçilmesi zorunlu tutulmuştur. Fakat konuyu açarken bunları göz ardı ettiğinizde şu an açılan ankete oy veren kullanıcılar denetlenememektedir. Bu nedenle konunuz kilitlenip arşive kaldırılmıştır, lütfen buradaki bölüm kurallarına uygun olarak tekrar konu ve anket açınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.