Destek Karantina Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ tarafından 1 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi Günler.. İnternet de gördüm iki AEGİS karantina kapısını bitiyordu ama sonunda ne kadar oil aldıklarını göremedim. İki gemiyle karantina yapamazsınız diyen boş ağızlar çok fazla.

Sormak istediğim daha az kişiyle yaptığınız zaman oil miktarı artıyor mu ? Normalde artması gerekir. Tıpkı LOW kapısında olduğu gibi. Bizzat videoda gördüm yapan yapıyor ve profesyonel biriyim gemim elit. İki elit gemiyle karantinayı yapacağız Aegis. Oil miktarı fazla düşer mi ? Düşmüyorsa boş yere iki gemi atlamak istemiyoruz lütfen yardımcı olunuz. Teşekkür Ederim.

2. FANTOMARI

FANTOMARI User

Düşen oil miktarları rulolara şu şekilde:

Rulo NumarasıOil Miktarıİhtimal
    Bir1100%
    İki259%
    Üç220%
    Dört10 – 150.01%

Son düzenlenen: 1 Nisan 2018
  3. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Daha fazla oil alamazsınız. Arkadaşımızın attığı tabloda hangi rulo çıkarsa o kadar oil alırsınız şans durumu. Sadece apıda çıkan NPC lerden fazla uridium vb. kazanmış olursunuz.

Sizin yerinizde olsam kalabalık yapıp hızlıca oil elde etmek olurdu. Tahminimce destekler ile 70 kapıda 450 oluyor.

İyi Forumlar.

4. İki gemi çıkartacak parçalarım var ama oyuna girmedim bir süre takvimde ki 150 oili kaçırdım. Şimdi yine gelmiş artı 15 oil daha var. Bende şuan 131 adet var. 131 + 150 + 15 OİL = 296 450 - 296 = 154 Oil gerekiyor bu ay içinde almak istiyorsam gemi. Destekler ile 154 oili kaç kez yapmam gerekir ? Teşekkür Ederim.

Bu mesajı yazdığımdan beride oyun ölü durumda. 30-50 SANİYE ARASINDA 10-15 SANİYELİK DONMALAR YAŞANIYOR! Bu etkinlikler geldiği her zaman böyle mi olacak neden TR sunucuları bu halde ? Açık artırma sayfasında kasar, geç açılır. Ekipman bölümü kasar, geç açılır. Ne zaman etkinlik çıksa oyun özellikleri gece vakitleri oynanamaz hale gelir.

Son düzenlenen: 1 Nisan 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.