Karantina Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BLACKSEYTAN tarafından 4 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar şuanda geliştirmelerim tamamladım bildiğiniz üzere 1-2 gün önce cerrah tasarımı geldi ve ben de aldım fakat ben cyborg almak istiyorum hızlı bir şekilde Oli kasmak istiyorum. Bana önere biliceğiniz güzel bir fikir verebilirmisiniz karantina hiç yapmadım guruplara girmedim ne kadar doğru bilmiyorum elit sıkılıyormuş sanırım benim de elit toplmam gerek
    bu yüzden sürekli kapı tamamlıyorum oli kasmak çok uzun sürüyor sanırım tamamlayan varsa kaç kapıda ve nasıl yaptıkları konusunda yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkürler iyi forumlar.

2. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Öncelikle kapılara yönelin elit biriktirmeniz gerek genelde elit harcanıyor yinede grup aramaktan vazgeçmeyin kalabalık olunca sorun olmuyor :) Cyborg için biraz sabretmeniz gerek buradan karantina kapısı hakkında bilgilere sahip olabilirsiniz.

İyi forumlar.

BLACKSEYTAN bunu beğendi.
  3. Takvimde veriliyor ara sıra. Gruplarla yaparsanız eğer 6-10 tane verir oil desteği var ücretli uridiumlu olan değil!!!!! onunla bu kadar oil verir bu desteği alıp iyi bir klan bulursanız veya grup arka arkaya 10 kapı yaparak seri şekilde alabilirsiniz bu hızlı şeklidir. Yavaş olanda ise 1-5 arasında oil verir çok fazla kapı yapılması gerekir genelde x3 ve x4 atılır kapılarda yoksa geç bitiyor ve kapıda bazı gemiler patlayabiliyor bunun üzerinden kaba hesapla 450 kapı ceya 90 kapı oil desteği ile en hızlı full 10 oil alırsanız 45 ki bu olmaz yani genelde 6 veriyor ortalama olarak her kapıdan destekle beraber 7 oil düşse 65-70 kapı bu paralı destekle olur oda her kapı ortalama 15 dk sürse 5 dk bekleme süresi olsa 20dk yapar destek 4 saatlik 12 kapı yapabilirsiniz bir destekle -7 adet destek gider toplam bu desteklerin fiyatıda en son 10 liraydı muhtemelen zam gelmiştir bakmadım size 85tl civarı bir paraya patlar. Önerimmm İyi bir klanla beraber veya bir grupla anlaşın sayborgu olmasın mümkünse ve ihtiyaçları olsun hergün 6 kapı dönmeye çalışın böylece kısa zamanda alabilirsiniz bu ayın takviminde 25 tane var gelecek ay 150 tane oil gelebilir. Önerilerim böyle pazar günüde x4 zamanı 330.000 uridium çekene kampanya varsa eğer!!! 145 oil veriyor yani 800tl civarınada direk alabilirsiniz şaka gibi :D

4. Paket gayet iyi oluyor x-7 haritalarinda mor kristallonlari kesip icinfen cikan kucuk npcleri kes onlardan hibrit alasimi dusecektir,onları biriktirip 30 adete ulastir ve immunazer cpu'yu birlestir.15-20 tane sıkılmaz isen daha fazla yap.Ardindan kendine donecek 6-7 kisi bul ve paketi cekipdonebildiginiz kadar dönün oldukca iyi oil ve tetathrin ve kahlon kasabilirsin.

5. Cevaplarınız içn çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sanırım şuan elit depomu biraz daha arttırdıktan sonra paket çekerek x-7 haritasında dönmeye başlayacağım tekrardan hepinize teşekkür ederim. Konu kilitlene bilir modum

6. moonn

moonn User

450 oil için ortalama ne kadar x4 gerekir

7. bence para yatırmaya değmez arada karantina kapısına gir. Hitac etkinliği gelirse ona katıl oradan da çıkma şansı var.bende zamanında çok uğraştım ama şu an 1500 tane oil var bekliyorum..

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Merhaba,

Her kapı için ortalama 10k x4 harcarsınız. Tahmini olarak her 4-5 kapıda 1 kez x4 paketi çıkabiliyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.