Karantina Kapısını, Tamamlayamama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OLD_Darko-92BİT tarafından 8 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Karantina Kapısı 8 kişi ile mi iyi? Yoksa eskisi gibi mi iyiydi?

1. Kesinlikle, eskisi gibi kalabalık yapılmalı ki spantasız bir gemide geliştirme yapabilsin.

2. Hayır canım, 8 kişiyle yapılmaya devam etsin, Spartanı fullemeden geliştirme isteyende nebiliyim

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Selam arkadaşlar, bidiğiniz üzere karantina kapısına artık 8 kişi girebiliyoruz.
    Ben, sene başında yeni hesap açarak başladım oyuna ve ortalamanın üzerinde bir hesaba sahibim diyebilirim.

Buna rağmen karantina kapısına grup arayanlar tarafından tam elit olarak görülmediğim için gruba alınmıyorum.
    Full pro 10 iris 10 havoc, modüllü gemilerim filan var. Karantina grubu oluşturanlar spartana filanda bakıyor sanırım onların elit mantığı değişik olmalı.

Herneyse, bu kez kendimiz grup oluşturalım diyoruz ve öylede yapıyoruz.
    Grubumuza gelen full spartanlı full elit insanların, gemisine 15 pro takıp diroitlerine kalkan koyup x4 ile 15-20k vurduğuna şahit oluyoruz.
    Gruba bunun gibi iki, üç kişi gelse 5-10 dakikada biticek kapı saatler sürüyor ve en sonunda patlıyoruz, cpumuzda boşa gidiyor.
    Herkesin çok zeki geçindiği bu oyunda ve elit anlayışlarının farklı olmalarından dolayı, artık karantina kapısı yapamıyoruz.

Gelelim sadede, benim gibi 8,10 yıl ara verip senenin başında sıfırdan hesap ile başlayan bir insan nasıl karantina yapacak?
    Hadi ben bir nebze geliştirdim kendimi belki bir şekilde şansım yaver giderde bi kaç karantina tamamlayıp 3-5 oil kazanabilirim. :eek::eek:
    Peki benden güçsüzler nasıl karantina yapacakta, nasıl geliştirme yapacak?

Uzun lafın kısası, halkımızın zekası pırıl pırıl olduğu ve 20 k vurduğunun anlaşılmasında bile yüzünün zerre kızarmadığı için, Karantina kapısının eskisi gibi kalabalık şekilde yapılabilmesini oylamaya sunmak istiyorum. Full elit olup, geliştirmeye ihtiyacı olamayan arkadaşlar, unutmayın darkorbit oynuyoruz ve bu oyunun nezaman yeni birşey çattt diye karşımıza getirceği belli olmaz. Tüm dengeler alt üst olabilir yine yeniden, o yuzden sizlerden rica ediyorum konuya destek verebilirseniz sevinirim :)

İlk kez anket oluşturmaya çalışıyorum, umarım elime yüzüme bulaştırmamışımdır :D

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Anketiniz bölüm kurallarına uygun şekilde açmadığınız için maalesef konunuzu kapatıyorum. İlgili Kurallara buradan ulaşabilirsiniz. Kurallar kısmında lütfen kutucuklara atılan işaretlemeleri aynı şekilde yapınız. Kurallara uygun şekilde açarsanız gerekli işlemler yapılacaktır. Ayrıca anket açarken uzun cümleler değil basit şekilde yani olmalı veya olmamalı, Evet veya hayır, gibi seçeneklerle yapın lütfen :)

İyi Forumlar.