Karantina ödül sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mm2001ddss tarafından 20 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mm2001ddss

mm2001ddss User

Karantina da hep ödül verirken vermez oldu ne lazer veriyor ne de başka birşey boşuna mı kasıyorum okadar hibriti ben.

2. Viraaa

Viraaa User

ama cpunda azalmiyor degilmi?

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

İlgili sorunun farkındayız, sorunun ilk ortaya çıktığı andan itibaren raporlandığını bilmenizi isterim. Sorun ile ilgili bir bilgi geldiğinde forum üzerinden duyurusunu yapacağız. Yaşadığınız bu tatsız durumdan dolayı üzgünüm :(

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  4. FenaUla

FenaUla User

evet CPU da azalmıyor.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yaşamış olduğunun sorunun farkında olup gerekli raporlama yapılmıştır.

İyi Forumlar.

6. lllecelll

lllecelll User

ee modum böyle bir hata varsa bu etkinlik görevlerini nasıl yapacağız peki?

7. Yapamıyoruz :D ben günde 4-5 cpu kasabilirim dedim etkinliğin son günlerinde baya ilerler hatta belki 150 hedefi tuttururum dedim ama bil bakalım noldu :) olmadı :D

8. the_flood

the_flood User

işte tam bu yüzden karantina ya girmiyorum :cool:.biliyorum çünkü başıma gelecekleri ve her zamanki gibi etkinlikle ilgii kızacam:mad: canım sıkılacak :confused.:. o yüzden boşverdim o_O

9. Viraaa

Viraaa User

etkinlik basladigindan beri bende hic bir sorun olmadi.cpusuz giremiyorum:)) bu nasil bi sorun anlamadim.genel bi sorun olsa herkezde ayni durum olmazmiydi.

10. tryhardD

tryhardD User

Etkinlik bitecek artık düzeltmekle ilgili niyetiniz yoksa söyleyin de oyuna girmeyi temelli bırakalım nisandan beri bir etkinlik düzgün çalışmadı artık sıktı insanı...

11. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Biz sorunu raporluyoruz ve çözülmesini bekliyoruz sizler gibi. Karantinayı 8 kişi yapmayı deneyerek sorununuza çözüm bulabilirsiniz. Kalabalık gruplarla yapıldığında böyle sorunlar çıkabilmektedir.

İyi forumlar.

12. tryhardD

tryhardD User

Modum bu dönemde ben de dahil insanların bir daha sahip olamayacakları boş vakitleri oldu ve bu dönemde oyun oynamayı seçtiler. Ama tam da bu dönemde oyundaki sorunlar iyice büyüdü ve çözüme ulaşmak bir tarafa dursun umursamaz şekilde ( teknik ekip ) köşeye atıldı ve geç çözüldü/çözülmedi. Bu dönem sona erdikten sonra bunu yaşamış olan oyuncular sizce bir daha bu oyuna dar olan vakitlerini ayıracaklar mı? Kendi adıma konuşayım zaten nisanda ebedi kapı etkinliğinde olan olaydan sonra ciddi soğumuştum şu anki olay da bardağı taşıran son damla oldu...