Karantinada Cpu basılmıyor

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve DERBEDER|AsL| tarafından 19 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karantina girerken cpu neden basılamıyor bu hata herkeste mi var etkinlik görevlerini yapmaya çalışıyorum yapamıyorum bu yüzden

2. took312

took312 User

raporlandı bekliyoruz

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Karantina girişlerinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.

4. took312

took312 User

modum sorun yok diyosunuz da girişte sorun yok zaten cpu basmadan giriliyor oil hariç ödül vermiyor

bunu sorun yok kabul ediyosanız sizin bileceğiniz iş tabi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Haziran 2020
  5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim. Forumda alt alta yazmak yasaktır bundan sonraki mesajlarınızda dikkat ediniz. Sorununuzla alakalı olarak raporlanmıştır en kısa sürede çözülecektir.

İyi forumlar.

6. Viraaa

Viraaa User

valla bende oyle birsey olmuyor.

7. took312

took312 User

bunu yaşayan bugün chatte onlarca kişi var sen de yaşanmadı diye sıkıntı var olmamış olmuyor

8. hatanın raporlandığına göre konu kilitlenebilir

memat155 bunu beğendi.
  9. Viraaa

Viraaa User

kardes sorun orda bazi oyuncularda bu sorun yasanmiyor.bende bunu anlamiyorum.bazisi oyle bazisi boyle.hani bi sorun varsa genel sorun olmasi lazim.ama bazilari cpusuz giriyor bazilari giremiyor.

Son düzenlenen: 20 Haziran 2020
  10. bende anlamadım arkadaşım cpu suz giremedi bende cpu basmama rağmen işlemedi :)

11. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.