KARAR VEREMEDİM ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HadiCanımSende- tarafından 16 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkaşlar en iyi kredinin Golli ile mi yoksa leo ile kasılacağına henüz karar vermedim ??

kısaca gemi bilgilerini veriyim..

Lazer:15 lf3 9 lf 2
    Kalkan:14 tane AO3 1 TANE BO1
    Hız: 2 tane 7900 geri kalanı 6900
    Droit: 1 İris 7 Flax

şimdi bu ekipmanlar ile golli ile mi daha kolay kredi kasarım yoksa leo ilemi ??

14 lwlim Serverim İskandinavya Şirketim vru

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Konu gerekli bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar...

3. cvp yokmi :(:(:(:(:(:(

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

İrisleriniz eksik olduğu için ben goliye geçmenizin erken olduğunu düşünüyorum sizin leonov gemisi ile daha rahat uri kasacağınızı düşünüyorum vuruş gücü eski haritada 2 katı olduğu için goliye göre daha avantajlıdır.

5. tşkürler modumda irisleri uriylemi fulliycem yoksa crediylemi ?

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

İrisler pahalı önce ilk bir kaçını uri ile alarak sonrasında size yardım edebilecek bir klan yada credi yönelik bir kasılma ile alabilirsiniz.

Son düzenlenen: 17 Mart 2014
  7. eyw modum

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Rica ederim görevim iyi oyunlar.

9. gemi kasmak istiyorsan gemin ne olursa olsun darkorbit uyunseverlere görevler sunmuş hergeminin yapabileceği görevler bunları yapıp gemini fulleyede bilirsin ama düşman hattında olup olmadığına dikkat etmelisin misal sen bin atış yapıp bir yaratığı ondakikada keserken seni biri gelip bana yaptıkları gibi ikiyüz otuz üçyüz seksenbin vuruşlarla patlata bilir oyunu sadece iyi öğren amaç patlamamaksa ona göre değerlendirmeni yap ama amaç düşman kesmekse ona göre gemini en iyi silahlarla donata bilirsin sakın hile kullanma eryada geç biryerlerde yakalanır ve gemisiz kalırsın bana haksızlık yapanlar gibi kolaygelsin

10. hızlarını elit yap goliye geç hasrın artar kaçrsın bide

11. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Tavsiyem leonov ile ana haritalarınızda kasılmanız ve görevleri bitirmeniz. Geminin ekipmanları elit olmadan güçlü bir gemiye geçmek seni hedef haline getirir. Kolay gelsin.

12. elit hız yap kaçarsın ek slot olur 15 tane cubide ii kasılırsın duşman peşinden gitme bi baktın full can seni kesti

13. goliyle cubide takıl başka bişe yapmana gerek yok uride kasarsın kredide kasarsın ben ilk 4 irisi cubide kastığım uriyle aldım sonrakileri ticaretten yine cubide kastığım krediyle aldım,irisleri aldığım zamanlar ticarette kredi geri verilmiyodu toplamda 400-500 milyonda boşa gitmiştir...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.