kararsı kaldım yardım.

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by **CANAVAR**, Jul 30, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba gemi 22lf4 bo2 ful apis zeus var ırıslar full 8 havoc kısacası çoğu özellikler var uçuş düzeni olarak kalp,güve,kıskaç uçuş düzenleri var 26 arge 5 hangar var goli , vega,aegis,spearhead,citadel Karasız kaldığım yer

-uri biriktirip argemi yapayım.
    -25bin uridyuma yeni hangar açıp leonov mu alayım
    -yada yeni bir uçuş düzenimi alayım uçuş düeni tavsiye edebilirsiniz.

başka bir önerniz var ise onuda söyleyebilirsiniz şoyle uçuş düzeni tak boyle yap şu haritada kasıl gibi. teşekkür ederim şimdiden.

2. Youjin

Youjin User

bence eksik argeni yap yanıltma manevrası ve ayarcı argelerini fulle

3. yanıltma manevrası yapıcam ama ayarcı 4/5 de bıraktım gerek yok gibi geldi baskında aim cpu kullanıyorum.
    benim aklım uçuş düzenlerinde kaldı doğrusu biraz onlar ile ilgili tavsiye bekliyorum nerede hangi düzen kullanılır hangisi bana faydalı olur gibi.

4. Youjin

Youjin User

yengeç ve elmas düzeni alabilirsin.

yengeç geminde kalkan olduğu sürece gelen saldırılar sadece kalkana gider dp inmez.ayrıca sab kalkan çekerken %20 daha fazla kalkan çeker.geminin hızı %20 oranda azalır.

elmas gemindeki kalkan miktarına göre saniyede en fazla 5 bin kalkan verir ama dp miktarı düşeceğinden dp az kalınca kullanmak daha iidir.ayrıca saniyede 5 bin kalkan vermesi içinde geminde en az 500 bin kalkan olması gerekiyor yoksa vereceği kalkan miktarı daha az olur.

5. Yeni bir hangar alıpta leonov almanı tavsiye etmem

6. Öncelikle arge yapmanı veya Leonov almanı önermem. Elmas, kalp veya yengeç uçuş düzeni alabilirsin, veya kutulardan hem Apis, hem Zeus, hem LF-4 arayabilirsin.

Thread Status:
Not open for further replies.