kararsız kaldım.şimdei ne yapayım...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZamanınEfendisi[TR] tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. profesör oyuncu arkadaşlarım: argemi yeni yeni 37 yaptım.yanıltma manevrası 0.ayarcı 3/5.şu an 200bine yakın uri var.dahada biriktirmeyi düşünüyorum.sizce argeye devam edip ayarcıyı 5/5 mi yapayım(çünkü miss oranı çok oluyo);yoksa kalkan geliştirmesi mi yapayım.(irisler full geliştirme.lf4 geliştirmesi şu an düşünmüyorum).kararsız kaldım.nacizane fikirlerinizi bekliyorum.cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

2. yanıltma manevrası 0,ayarcı 3/5 demişsin sen 37 argeyi nere verdin :confused:

3. vallahi napayım.görsellik düşkünü olduk iyiden iyiye.roket uzmanına 5,1 de ısı ayarlayıcıya bastım. en son 13 zeta yaptım ardı ardına olduğu gibi argeye verdim.kafamda uzaylı avcısı vardı.5 ona bastım.ama iyi de oldu.cubilerde o kadar kalabalığa rağmen 150-250 araı geliyo.kami kullnırsam bu oran daha da artıyor.en düşük 100-150 oluyo çok fazla kişi olursa.yani çıkarıyosun zamanla o arge masrafını diyebilirim.faydasını görüyosun.

4. TC1923

TC1923 User

skaylab'a hammade gönderemiyoruz'mu artık Allahım neydi günahım:cool: adam 37 argeyi zorluyo herlal olsun banada cevap at be ya

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  5. hey gidi koca trakyalı :D. trakyalı olduğumu nerden anladın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.