kararsız kaldım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Unspoken, Feb 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Unspoken

Unspoken User

Beyler ben şimdi katlayıcı çektim altıma da vegayı aldm sürekli kutudayım. Uridyumu biriktirip indirim+vip çekicem. Birisi bana önce argeyi yap kalın sık daha rahat kasılrsn dedi. şu anda 320 bin gbi bi uriyle 21arrgeyle kalın sıkabiliyorum. Daha sonra baktım ki sadece % 5 lazer artışı yapıyor falan dediler. Sizce ne yapmalıyım. Önce kalın sıkıp sonra kalkan vs.mi fullemeliyim taktik verinn
    bu arada gemi 15lf3 4bo2 3iris ve gerisi lf2
    Not:açık artırmadan hergün jeneratör alıyorum ve bo2de iki üç gündr 6.40 açık artrmasında alıyorum

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

''Kelle Avcı'sını'' tamamladığınız anda toplamda ''Kelle Avcısı I '' ile beraber %16 lık bir hasar artışı oluyor.Bu %12 de olabilir tam emin değilim . Fakat kesinlikle %5 değildir.Aşağıda verdiğim konuyu inceleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

S.S.S. : Pilot Profili/Yetenek Çizelgesi Görsel Anlatım

Bana kalırsa 24 argede kalın sıkmanız daha iyi .' Kalkan Enerjisi ' argesi büyük bir önem taşımaktadır . Siz 21 argede kalın sıkarken sadece 2 arge vereceksiniz kalkan enerjisine bu da sadece %8 lik bir kalkan artışı sağlar.Fakat onu 5/5 yaptığınızda %25 lik kalkan artışı sağlayacaktır.Bu da çok önemli bir miktar.

İyi forumlar

3. cumalo2727

cumalo2727 User

KALIN SIKMANIN kasilirken slota fazla vurmuyacagini kabul edersek (yetenekte diger oyunculara diyor)
    21 ve ya 24 de SIKMANIn tek farki kalkan
    kalkan da kasilirken isine yarayacagindan 24 de yapmak daha mantikli

bence lf3 ve b02 eksigini kapat arge 50bin kalkan verecek ama sen 10 b02 ile ayni avantaji yakalayacaksin
    lf3leri fullesen 4k rahat vuracaksin

genel olarak ben ilk ekipman tamamla derim

4. Unspoken

Unspoken User

Teşekkür ederim yardımlarınız için konu kilitlenebilir iyi forumlar

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.