Kararsız kaldım...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tauly__ tarafından 5 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tauly__

Tauly__ User

Sizce 10 tane hades dönmek mi mantıklı yoksa onun yerine 2 arge mi almak ?? 2 arge alırsam ayarcı'yı fullemiş olurum.10 hades dönersem de bölünme kristali elde etmiş olurum.Öncelik hangisi olmalı ? Spartan için ön hazırlık mı yoksa arge tamamlamak mı ??

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Hades dönmenizi tavsiye ederim. Böylece hem kapıdan günlük dosyası almış olacaksınız hemde spartan eksiğinizi tamamlamak için, bölünme kristali kazanacaksınız.

İyi forumlar.

3. Tauly__

Tauly__ User

Bu arada konuyla alakalı değil admin bey ama sormak istiyorum...Neden konumu ''Yeni başlayanlar'' kategorisine alıyorsunuz ? Önceden de geleceğin editörü ünvanı verilmişken şimdi forum kalfasına çevirmişsiniz.Ben yıllardır bu oyunun içindeyim.Bunu birazcık bana saygısızlık yapılmış olarak algıladım açıkçası.Bana konulan bu ünvanı falan :)

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konuya açtığınız yer, genellikle oyun sorunlarının belirtildiği bölüm. Konunuzu ilgili en uygun bölüme taşıdım.

Forum rütbeniz yükselmiş mesaj ve beğeni sayısı arttıkca forumdaki rütbenizde artar.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ağustos 2018
  5. Tauly__

Tauly__ User

Forum rütbesine siz karar vermiyor musunuz yani :D

6. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Hayır, forumda belirli rütbeler var oyuncular mesaj ve aldığı beğeni sayılarına göre bu rütbelere ulaşırlar. Forum rütbe puanları için buraya bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Soyuz*

Soyuz* User

Oyunda spaceball sahiplenen cyborg postu olmuş bu daha çok :D

8. Tauly__

Tauly__ User

Lafını anlamadım :D

9. Tauly__

Tauly__ User

Sen ne diyorsun kardeşim.Konuyla alakalı olmayan şeyler yazmayın lütfen.

10. Haha pardon yanlış konuya yazmışım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.