kararsız lf4-destek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 29 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kararsız lf4 nedir
    Birde desteklerde indoctrine oil ve hibrit desteğini nasıl alırım yani hangilerini almalıyım tam olarak full + full artsın istiyorum.
    Teşekkürler

2. hepsini al

3. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Kararsız Lf-4 kimi zaman normal Lf-4 ten yüksek kimi zaman düşük vuruyor.Belirli bir vurma değeri tam olarak şu aralık demek zor.

Bahsettiğiniz destekler için buradaki konuyu okumanız daha sağlıklı olacaktır. Çeşitli kombinasyonları o konuyu okuyarak daha rahat düşünebilirsiniz.

İyi Forumlar...

4. EFKARLI

EFKARLI User

Kararsız LF-4 lerde hasar 212 olarak belirtilmiş yani 16. seviye bir LF-4 kadar fazla vurabiliyor ama moderatöründe dediği gibi azda vurabiliyor birde üstüne +%0,5 dp, +5 pvp veya pve hasarı gibi özelliklerde veriyor fakat menzili normal LF-4 lere göre daha kısa (Normal LF-4 600 fakat kararsız LF-4 450) yani açıkçası ben kararsız LF-4 yerine 16.seviye bir normal LF-4 tercih ederim onun dışında oil vs hakkında bilgim yok

5. coder545

coder545 User

normal lf4un hasar araligi 150-200 kararsizin 128-200 menzilleri aynidir. desteklerde en pahali olani alacaksin kombolu biseydi eger onu alirsan kapidan en az 6 oil gelir almazsan 2 oil gelme ihtimali olur

6. Darion26

Darion26 User

Kararsız lf-4 220-128 arası vurmaktadır ve geliştirmesi yoktur fakat normal bir lf-4 maksimum 212 vurur (16 levelde iken).

7. Hepinize Teşekkür ederim.Şimdi son sorum bu 10ttllik desteği aldım ama hibritlerde artış olmadı hep 2-2 çıktı sonra bi tane daha aldım 5tllik o zaman hibritte artış oldu .

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Verdiğiniz bilgilerde yanlışlıklar bulunmaktadır. Kararsız LF4 ler 220 hasar vurmaktadırlar. ve tam isabet olasılığı %42 dir normal lf4 lerde olasılık %25 dir. Ayrıca menzillerinde bir değişiklik bulunmamaktadır. Menzil sadece dağıtıcı lazer çeşitlerinde bulunmaktadır.

İyi Forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  9. Teşekkürler modum peki destekler hakkında bilginiz varmı bired hibritler reset gelince haritadan gidermi?

10. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Evet hibritler haritadan sadece reset geldiğinde silinmektedirler. Bu durumda dikkatli olmak gerekir reset hafta içi öğlen saatlerinde de gelebiliryor.

Desteklerle ilgili BURADA bilgi vardır inceleyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

11. Modum konuya bakmadınız sanırım tam destek derken oil hibrit desteği anlamında dedim belirttim yukarıda.Ayrıca her sabah reset gelmektemi?

12. coder545

coder545 User

kombo destek diger 2 destegin birlesiminin saatine gore daha ucuz olani. dukkandaki uriyle satilan olasilik destegini de aldin mi ? almadiysan gercek parayla baska destek alinca hibritin artmasi tesaduf olmali. mor yumurtanin icinde farkli olasiliklarla hibritler var
    Rulo 11 Hibrit Alaşım%100
    Rulo 21 Hibrit Alaşım%30
    Rulo 32 Hibrit Alaşım%15
    kombo destegi alinca hibrit sayisi 2ye katlandi ve olasilik %50 artti yeni hali boyle oldu

Rulo 12 Hibrit Alaşım%100
    Rulo 22 Hibrit Alaşım%45
    Rulo 34 Hibrit Alaşım%22.5
    bu olasiliga gore sana niyeyse %45lik hic dusmemis

oyunda destekler bolumunden desteklerin suresine bakarak ayni destegi iki kere mi almis oldun ona bakar misin yanlis bilgi verdiysem duzelteyim. suanda senin olasilik ve katlama destegin var ikisinden birinin digerinden 3 saat fazla olmasi lazim biri 2 saatse digeri 5 saat olmali, degilse kombo destekte sorun vardir

her sabah reset gelir, haftada 1 gun gun icinde kesin reset gelir persembe olabilir. bu aralar oyun kasiyor her an reset gelebilir, ayriyetten destekleri almis oldun suresi bitene kadar yumurtalari biriktirmene gerek yok direk topla . biriktirenler 5 10 saat yumurta kastiktan sonra destek cekip toplayarak destekten kar etmek icin yapiyor

13. Evet hocam bende ondan yapıyodum destekten kar için ayrıca çok yararlı oldu cidden teşekkürler.10k uriliği almamışım ben :(

14. Hocam bi sorum daha var bu 10k urilik destek hibrit ve oil düşme olasılığını mı arttırır yoksa hibrit ve oil topladığımda daha fazla gelmesinimi sağlar?

15. coder545

coder545 User

sadece %20 olasiligi artirir 10k uriligin esas islevi oil kasarken hem gercek paraliyi hem 10k olani alinca %70 destek oluyor asagidaki oil ihtimallerinden %59 olan %100e vuruyor kesin almis oluyosun.
    Rulo 11 Indoctrine Oil%100
    Rulo 22 Indoctrine Oil%59
    Rulo 32 Indoctrine Oil%20

16. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Dükkan>Destekler>PRC-B00 ile uridium karşılığında,

Dükkan>Ekstralar>Özel Yeni Destekler! ile para karşılığında alabilirsiniz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.