kararsız lf4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve נα¢к_ѕραяяσω[CpTn] tarafından 12 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba kararsız lf-4 leri fullemek istiyorum en fazla yüzdesi olan sandık hangisi o_Oo_Oo_Oo_O

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Apocalypse, Obsidyen, Kırmızı ve Mavi ganimet kutularında kararsız lf4 çıkma olsalığı %5'dir ve hepsinde eşittir.

İyi oyunlar.

3. İstediğinize saygı duymakla birlikte boşa kürek çektiğinizi de söylemek isterim.

4. neden boşa kürek ?o_O

5. Kırmızı sandık açmanı tavsiye ederim.

6. Zevkler ve renkler tartışılmaz:D

7. Her ne kadar LF-4'den daha fazla vuruyor gibi görünse de ortalama olarak verdiği hasar aynıdır. Oyun içinde anlık fazla hasar vermesinin pek bir getirisi yok hatta hiç yok.

Elbette öyle ama gidip de bir insanın ekstra slot cpusu için 250.000 uridium verip almasına gönlümüz razı olmaz değil mi? İhaleden kredi ile almasını öneririz. Bu durum da bunun gibi boşa giden onca uridium olacak :)

8. Kararsız LF-4'ü ihaleyle veya başka bir şekilde geliştirebilseydin boşa gider derdim, ama bahsettiğimiz silah oyunda azımsanamayacak sayıda oyuncu tarafından kullanılmakta.;)

9. Çok kişinin kullanması önemli değil ne için kullandıkları önemli. Herkes orada yazan 220 vuruş değerine kanmış durumda lakin daha önceki bir çok konuda "Sarı LF-4 ile vuruş ortalaması aynı savaşlarda ve kasılmalarda önemi yok" diye söyledim. Neden bu kadar ısrarcılar anlayamıyorum. Ben matematiksel ve deneysel olarak LF-4 ile aynı olduğunu söyledim, gösterdim. Onlar ise 'ama onun vuruş gücü 220' diyorlar. Görüyorum ki bu oyunu oynayan oyuncuların çoğunluğu matematik bilmiyor.

Eski 5 kuruşların boyutu 1 tlden daha büyüktü çocuklar da küçük çocukları bak benim paramın boyu daha büyük değişelim mi diye onları kandırırlardı. Bu durumda onun gibi bir şey.

10. Yani diyorsunuz ki oyun yönetimi oyuncuları kandırmak için bu silahı getirdi ve silahı geliştirmek için çabalayan o kadar rütbeli oyuncu da matematik bilgisinden yoksun...
    Bu arada yaptığın matematik hesabı 127 ile 220'yi toplayıp ikiye bölmekten ibaret. Oysaki normal Lf-4 ile de düşük hasar alınabiliyor. Sen kararsız kelimesine çok takılmışsın:D
    Birçok oyuncu (Ben de dahil) Hiperplazmoit LF-4'ten sonra en iyi silahın kararsız Lf-4 olduğu görüşündeyiz. En başta dediğim gibi, zevkler ve renkler tartışılmaz:).
    Edit: Forumda Contrvolta'nın bu konuda işlevsel bir kombini var: 20 Hp.ile birlikte 16 Kararsız LF-4(16. seviye). Tavsiyelerinden dolayı kendisine teşekkür ederim.

xXCoNTRaVoLTaXx bunu beğendi.
  11. The*Reaper

The*Reaper User

Az önce test yaptım. 30 isabetli vuruş aldım yaratıklar üzerinde, miss vuruşlar hesaba dahil değil. Arge yok. Standart uçuş düzeninde. Seprom var başka bir bonus yok kısaca. Tam gelişmiş kararsız LF-4, hp LF-4, yansıma sondası LF-4 ten 1 er adet kullandım.
    1 hp LF-4 hasarı (30x) 8874
    1 yansıma sondası LF-4 hasarı (30x) 9206
    1 gelişmiş kararsız LF-4 hasarı (30x) 9056
    Daha önceki denemelerimde de yansıma sondası kararsızdan yüksekti. Birçok oyuncu gelişmiş kararsız LF-4 ile magma ve yansımadan ortalama yüksek hasar vurabiliyorsa veya vurduğuna inanıyorsa onlar kullanabilir istediklerine de inanmakta özgürler. Benim denemelerim bu şekildedir. Kararsız LF-4 her alanda kullanıma uygun ama tonla uri ister uğraşır yaparsanız kafanız rahat olur 15-20 hp LF-4 ile bi değişiklik olana kadar oynarsınız yani her alanda yeterli olan kararsız LF-4 tür. magma LF-4 PvP de en yüksek sonuç almanızı sağlar. yansıma sondası PvE de en iyisidir.
    Tavsiyemse;
    *eğer her alanda sabit ve ideal ve gayet yeterli kullanım istiyorsanız HP ve kararsız LF-4
    *sadece savaş üzerine oynuyorsanız HP ve magma LF-4
    *sadece yaratık keserim cubi dönerim kapı yaparım diyorsanız sadece yansıma sondası LF-4
    Tamamı deneme yanılma, kullanım ve tavsiylerimin birleşimidir. Kesin diyemem sonuçta.
    İyi forumlar.

Son düzenlenen: 17 Temmuz 2018
    VALEYARD bunu beğendi.
  12. 16 hp ve 20 kararsiz petede magma takiyorum simdiye kadar hep kardayim normal lf4 de var kullanmadigima o dusuk dmglerde bile aramadim onlari suan sadece hangarda paslanmaya birakilmis durumda

VALEYARD bunu beğendi.
  13. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

@xXCoNTRaVoLTaXx nın dediği gibi yaparsanız daha iyi olur. Gemiye full hp, droitlere kararsız veya droitlerede hp, pete magma veya kararsız. Tamemen kararsız kullanırsanız bazen dezavantaj sağlıyor.

İyi forumlar.

The*Reaper bunu beğendi.
  14. kendi stratejine göre kombinasyon kullanman daha iyidir.yeni lf ler ile birlikte şu anki silah düzeni buna göre,yani kombinasyona göre kurulu anladığım kadarıyla.öncelikle ne için kullanacağını belirlemelisin.2 seçenek var: pvp ağırlıklı veya pve ağırlıklı.her 2 seçenektede sağlam olmak istiyorsan belirli oranda hp-lf4 tak.geriye kalanını gemine,elit cephanene,desteklerine,seprom gücüne ve diroit düzeni kullanma alışkanlığına göre kararsız ve (magma veya yansıma) arasında paylaştır.ben şahsen hız konfisine bağımlı sayıda hp lf4,diroitlerde hp,karasız ve magma karışımından yanayım.şunu unutma: magma ve kararsızdan yeterince faydalanmak için yüksek hasara ihtiyaç var.kalpteyken fazla verim alamayabilitrsin savaşlarda.bu yüzden kalpteyken hp lf4 lerin faydası çok.burgudayken hele ki hastalıklıysan; 103-105k gibi olan gücün 110k nın üstüne fırlayabiliyo kombinasyonda.kalpe aldığında haliyle - 20 + -5 vuruş eksikliğine ulaştığını unutma burguya karşı.buna karşın kalpte hp lf4 lerle önemli ölçüde kalkan ve hp gücüne ulaşıyorsun tabii.stratejilerini buna göre belirlemen lazım.ben şahsen vipsiz ve sepromsuz dolaştığımdan çoğunlukla; elit roket gücüne ağırlık veren bir insanım.şimdi karasızdaki max. vuruşun etkisine gelecek olursak: savaşın sonlarına doğru,rakipin dipe gelmiş dp sinde veya senin dipe gelmiş olan dp de bile; kazanmak için anlık yüksek max dmg ye ihtiyaç duyabiliyor insan.işte o anda burgudayken karasız lf4 kombinasyonla çaktımı x4 veya x4-rsb kombinasyonunu adam ne olduğunu anlayumadan ekranının şidddetli patlama sesiyle yanıp söndüğünü görebilir.o zaman sölenmeye başlayabilir: 'bu nası oluyo.o kadar vip var o var bu var.adamın dp dipte beni alıyo ..... böle işi' gibisinden.bence şua nki ciddi sorun gelen bazı denge yamalarında.şahsen her ne kadar magma vb. için %10 dmg den vazgeçilmediğini düşünsemde; sayborgun hp sinin eskisi gibi 286 dp ye ve %10 hp ek bonusa artırılıp,dmg sinin %6 ya indirilmesinden yanayım.​

15. Renk konusunu çoktan aştık bu yanlış bilgilendirme ve yanlış anlama konusu. Aritmetik ortalama böyle bulunuyor maalesef başka alternatifler olmadığı için üzgünüm. Mesela ne yapmamı istersiniz? Kararsızın kararsız olduğunu ispatlamak için vuruşların standart sapmasını mı hesaplayayım? Elinizde eminim kararsız vardır. Deneyin ve görün. İlerleyen zamanlarda boş olduğum bir vakit konusunu açarım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.