Kararsız modüller hakkında yardım

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve HAYYSİYET tarafından 29 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. HAYYSİYET

HAYYSİYET User

S.a. bu ebedi kapılardan birleştirde alınacak modüllerden hangisini tavsiye edersiniz. 3 tane x1 alabilirim yada bir adet x2 kararsız olduğunu biliyorum ama aralarında yaklaşık ne kadar fark var ayrıca hangi renk tavsiye edersiniz. şimdiden verdiğiniz tavsiyelere tşk ederim.

2. -333-

-333- User

ilerlemeyi yaptıysan 1 adet şifre çözücün olmuştur onu açıp çıkan 1 seviye modüllerin yüzdelerine bakabilirsin 2 seviye modül yüzdeleri 10 sa 1 seviye yüzdeleri 7 oluyor sarı renk iyi denk gelirse bence daha iyi..

3. X1 kesinlikle yapma derim ben. Ayrıca X2den de çok bir şey bekleme derim ben. Ben kırmızı modüllerden yaptım hiç kullanmadığım gemiye acayip özellikler geldi. Bence yukarıdaki arkadaş gibi sarı açman iyi olur. Ben bir sonrakinde sarı modül yapacam :)

4. XT-10 dışında çöp

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım, Açıkçası ben hala modüllerin hangisi çok kaarlı hangisi daha zarar veriyor tam emin olamıyorum. taktiksek olarak düşünülürse farklı şeyler ortaya çıkıyor. Tabi unutmamak gerekir ki bazı modüller gerçekten kötü.

Size daha uygun bir başlıkta bu konu hakkında daha iyi tecrübeye sahip oyuncularımız ile yalnız bırakıyorum.

İyi Forumlar.