Kararsız modüller

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Çağrıbey tarafından 21 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba;

Dün ilk defa Ebedi kapıya giriş yaptım.50.Seviyeyi bitirdim.

Bazı forumlarda modül alınabileceği yazıyor.Kafamda karıştı açıkcası

Ben bu kapıda diyelim atıyorum.70.aşamaya geldim.Sonra patladım.Bu modulleri alamıyormuyum.Birde 3 bl haritasında bazı kutular var onlar nedir nasıl açılır içinde neler vardır.

Bana açıklayabilirmisiniz.

2. kapıda belli ilerlemelri bitirmeni isteyen savaş bileti var mödülleri oradan alabilirsin birde kapıda patlayınca bir miktar mödül birleştirme parçası verir ama çok ilerlemen lazım uzun hikaye.forum etkinlikler ebedi kapı s.s.s incele görürsün.

Titan. bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

@sütsüznuri. arkadaşımıza cevaplarından dolayı teşekkür ederim, dedikleri doğrudur.

İyi Forumlar.

4. Pazar günü kapıda 50.seviyeye kadar geldim.Bu bahsettiğim ödüller kaçıncı dalgada verir acaba açıkçası kapıyı bu kadar zor tahmin etmiyordum.

Bu birleştirme deki mesela bir modülü seçtim.Birlestirdim.Sansima işime yaramayan modülde olabilir yani elimde olmayan geminin modüllerde gelebilir ama dimi aslında öylede sorun yok ilerledikce belki işime yarar

Seviyem 19 solaceyle 10.000 vurarak 50.dalgaya geldim ama sıkıldım bıraktım ne dersiniz şansım varmıdır.Bir yarattıktan bahsediliyor.O en sonmu geliyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2020