kararsız moduller

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1feder tarafından 10 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1feder

1feder User

bu kararsız moduller tum gemılerde takılıyor mu baktım goremedım? birde deneyen varmı modullerı nasıllar hasar serisi özellikle

2. Modülün her şeyi rastgele geliyor. Kırmızı saldırı odaklı, yeşil can, sarı hız ve mavi kalkan. Ve bütün bunlar rastgele geliyor. Verdiği değerlerden tut takabileceğin gemiye kadar. Bunlar kalıcı olduğundan dolayı acele etmene gerek yok. Ama güzel değerlere sahip bir modül verme olasılığı da var.
    Bana çıkan modüller:

1feder bunu beğendi.
  3. Viraaa

Viraaa User

nerden geldi bunlar savas biletindenmi?

4. Aynen savaş biletini aldım. Oradan geldi. Şimdilik bu ikisi var. Anahtarla kutu açmayı düşünüyorum. x1 ve x2 modüllerinden 1-2 tane daha almayı düşünüyorum.

5. 1feder

1feder User

teşekkür ederim yani kararsız modul derken aldığında hangara gittiğinde kararlı oluyor dimi(yani kesin özellikleri çıkıyor) peki solace içinde var mıdır ?

6. Kararsız denmesinin nedeni, ne özellik vereceğinin bilinmemesinden kaynaklı.

Son düzenlenen: 11 Kasım 2020
    1feder bunu beğendi.
  7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Modüller kararsız olduğu için takılabildikleri gemiler ve bonusları kesin olarak bilinmemektedir. Modülü aldıktan sonra hangarınızda kontrol ederek öğrenmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

1feder bunu beğendi.
  8. CLASSİCC

CLASSİCC User

Geminizde aynı isimli ve şekilli kararsız modülden yüzlercesi binlercesi dahi olsa hepsinin içeriği farklı olacağından içlerinden duruma göre en işinize gelenleri takıp kullanacaksınız. Mesela kapı yaparken şerefi çok olan modülleri takıp belki % 30-40 daha fazla şeref alma şansınız olacak. Yani şansınıza modülün içinden ne çıkarsa, uzayın derinliklerinde her şey olabilir tam darkorbit tarzı modüller.Herkese bol şanslar.