Öneri Kararsız ve yansıma lf4leri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve enesboz17 tarafından 25 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. enesboz17

enesboz17 User

Merhabalar
    Gemim sayborg şu an ağır konfimde 10 tane promethius lazerim var bunları droidlerime koyuyorum fakat droidlerde geri kalan lazer slotlarına kararsız lf4mü koysam yoksa yansıma sondasımı çok kararsız kaldım aralarında pek bi fark yok gibi
    Kararsız lf4 levelleri sırasıyla.
    1 adet 11 level kararsız lf4
    8 adet 8 level kararsız lf4
    1 adet 6 level kararsız lf4.
    Eğer kararsızları droide atarsam gemiye taktığım lazerler
    11 adet yansıma sondası
    4 adet hp lf4.
    Önerilerinizi bekliyorum.
    Not : Droidlerimin hepsi 16 level
    Ek soru : Yansıma sondasının 212+5 olan bonusuna droidlerin bir katkısı varmıdır.

2. Kararsız ile normal LF4 arasındaki tek fark hasar oynama aralığıdır. Bu bazen iyi olsa da bazen kötü olabilir ama genel olarak daha düzenli vuruşlar daha iyi olur oyunda ve bunun yanında Yansıma gelişmiş LF4'e eşitken Kararsızlarınız daha tam gelişmemiş.

Size tavsiyem kararsız geliştirmeyi bırakın ve yansıma, magma, hp ve prometheus kullanın. Tabi en önemlileri prometheus ve hp dir diğerleri çöp.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Geliştirilmemiş kararsız LF-4 yerine, normal LF-4 kullanmanız dahi daha yararlı olabiliyor, çoğu durumda. Kararsız LF-4'leri geliştirmeyi durdurmanız sizin yararınıza olacaktır. Magma ve yansıma sondalarınız ve hiperplazmoit lazerlerinizin sayısı tüm gemi ve droitleri doldurmaya yetmiyorsa, eksik kalan miktarda kararsız LF-4 lazerin droitlere takabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Yansımaya öncelik ver bence. :)

5. Kararsız lf4 ler benim gözümde oyundaki en işe yaramaz lazerler ;) Tabi bazilari " orda 200k hasar yazacak" mantığında hareket ettikleri için hala kullaniyorlar fakat bir an 200 vururken diğer an 120 vurabilen bir lazer bu. Yansıma lf4ler çok daha iyidir