Kararsızım yardım edermisiniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ýâќâмôź•ýéℓi tarafından 20 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim apis zeus dahil 10 diroit sadece solace tasarımım yok bütün gemiler var pusatından tutun ligthinge kadar 20lf4 fazlasıyla lf3 bo2 37 arge eksik olan sadece 15lf4 geliştirmeler ve havoc herkül , hali hazırda 3 havocum 0 herkülüm var benim düşüncem havoc fullemekti fakat son yaptıgım 7 zetada da havoc çıkmadı e lf4de aldı yürüdü şimdi zetaya devam etmek yerine kappaya dönmeyi düşünüyorum herküllerim tamamlanana kadar lf4de kesin tamamlanır diye düşünüyorum sizce zetaya devam mı etmeliyim yoksa kappaya mı dönmeliyim

2. Bence uridium biriktirin veya palla topliyip gg biriktirin.Ardindan hepsini Zetaya basin +Zetadan gelen urileri de basin+Sonra burguyla cubi donun elitlerle

3. ful gemıler genelde herkul takıyo sen dırek herkule yönel hem lf4 lerinde tamamlanır.

4. Arkadasa katilmiyorum mesela ben havoclai fulleyene kadar ful+yari ful bir gemim oldu ful kappa yapsam lf4 o kadar cikmazdi 25 anahtar+arge super bi kapi..

5. Kappa yaparak hem lf4 hemde hercules alma şansın olur. Geriye kalan %50 şansda gereksiz ve boş.

6. arkadaşın gemısı zaten tamam olmuş sadece lf4 havoc ve herkulu yok o yuzden dırek kappa yapsın ki herkul ve lf4 aynı anda yürür,
    he zayıf olsaydı zeta derdım....

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

havoc sayısı çok az,kappa yerine zeta devam derim.en kötüsü 40 arge olursun.

8. zaten kappayı yapmak zorundasın herkül icin cünkü baska yerden vermiyor ben senn yerinde olsam kappaya odaklanıyrıdm lf4 eksigi kalırsa hayla sandık acarsın ve zeta yapmanı önermem cünkü herkülün havoctan üstün oldugu bilinen bi gercek onun icin havocları fullicem diye ugrasma.bazıları herkül fullemeden lf4 icin sandık acıyor bi şekilde full yapıyor lf4leri kappadan gelen lf4 öyle bekliyor sonra envanterde

9. Çoğu arkadaşın dediği gibi kappaya devam edeceğim öneriler için teşekkürler

10. Merhaba ,

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.