Kararsızım.Yardım edin.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -yeter123- tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Uridiumla ne alayım?

1. LF-3 al.

50,0%
  2. Günlük dosyasına devam et.

50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -yeter123-

-yeter123- User

Bende şu anda 10.000 Uridium 65.000.000 Credist var.
    Credsitle Irıs alacam.
    Uridiumla ne alayım?
    Bende şu an 21 LF-3 var.
    7 Irıs + 1 Flax var.Sekizinci Irısı alacam Credistle.
    Gemim şu anlık Leonov.
    Gemide Lazer Slot Sayısı:6
    Droitlere de lazer takacağım.Droitlerin Toplam Slot Sayısı:15
    LF-3'ler tamı tamına yetiyor.
    Irısı aldığımda bir tane LF-3 eksik olacak ama.
    Uridyumu biriktirip başka şeye mi harcayım zaten şu aralar Uridiumu günlük dosyasına harcıyorum.
    Anketteki seçeneklerden başka yorumu olan aşağıya yapsın.
    İyi oyunlar.

2. Arge önemli kardeşim arge önemli, en azından 24 arge olman lazım onun için ben oyumu günlük dosyasına kullandım, lf-3 ler bi şekilde krediyle halloluyor gece geç ihalelerde uyan gir oyuna bazen 15-20 m e bile alabiliyorsun, aynı zamanda 3 lü günlük dosyasıda satılıyor ihalede :) onuda alırsın 2-3 milyona :) oyunu oynarken her ihaleye gir bak bazen makul fiyattan gidiyor 3 lü günlük dosyası :) yani diyeceğim o ki hem uri hemde uygun fiyata yakalayabilirsen günlük dosyası alman :)

3. -yeter123-

-yeter123- User

zaten serverimde hep gece oluyor Global Amerika 5 teyim bencede argeye devam etmeliyim.

4. ne güzel o zaman evet devam etmelisin.

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bu uridiumunuzu lf3 e verebilir irisi aldıktan sonra tüm lf3 ve bo2 leri alışverişten alabilirsiniz ve uridiumla arge yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. -yeter123-

-yeter123- User

zaten gemi gövdesi 2 yi 3/3 yapınca goliye geçecem tekrar sonrada are ve lazer almayı düşünüyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.