kararsızım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ambitionz_Az_A_Ridah tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

hangisi

1. aegis

40,0%
  2. yetenek tasarımı

10,0%
  3. arge

60,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda 300 k urim var ama ne yapacağıma karar veremedim gemim goli&vega 8 iris ful lf3 bir lf4 var petim var. yetenek tasarımlarından birini yada aegis mi alsam kararsızım
    9 argeyim arge mi yapsam bilemiyorum.arge yap diyenler argeyi nasıl dağıtacağımıda yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerimizden öneri talep ettiğiniz bu tür konuları lütfen Yeni Başlayanlar kısmına açınız

Konuyu ilgili kısıma taşıyorum

Sorunuza gelirsek , Sahip olduğunuz donanıma nazaran ARGE ' niz bana çok düşük geldi

Bence ARGE ' nizi geliştirin

Keyifli Forumlar

3. 4 veya 5 arge yaparsın yetmez değişiklik hissetmezsin
    yetenek tasarımı alsan ekipmanın yetersiz sadece görüntü olur
    aegis al ful kasıl keyif alırsın,palaya git zeta yap arge,uri,anahtar ödülleri var...

4. Kesinlikle Aegis almalısın çok rahat kasılırsın. Aegisi aldıktan sonra rahat uri kasarsın, kazandığın urilerle arge'ye yüklenirsin. Toplu uri her zaman yapılmıyor :)

5. Aegis iyi güzelde görüntüsü işi bitiriyor o ne öyle wall-e den beter :D

6. tasrım al
    *-_TÜRİST_ÖMER_-*☺47

7. zorask

zorask User

benım fikrim üçüne de harcama sonuç ıtıbarı ile ageisle tasarımları muzayededen alabiliyorsun. arge içinde çok açale etmene gerek onun yerine kalp diroid tasarımı al argeyı zamanla yine yaprsın ,kalan uri ilede lf4 gununde kutu ac böylece 9 cu diroid apisi yapma hemde lf4 bulma sansın olur.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Argeniz düşük bu gemi düzeyinde 24 arge olmanızda şart.

Gemi Gövdesi I = 2/2
    Mühendis = 1/5
    Kalkan Enerjisi = 5/5
    Kelle Avcısı I = 2/2
    Gemi Gövdesi II = 3/3
    Kalkan Sıklığı = 5/5
    Ayarcı = 3/5
    Kelle Avcısı II = 3/3

Bu şekilde geliştirebilirsiniz eğer argeye yönelirseniz.

İyi forumlar

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Bence aegis alın diğerlerinin pek bir faydası olmaz şu anlık size aegis ile kasılıp önce argelerinizi tamamlarsınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.