Kararsızlık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_►z™ImmoЯTaL™__▼~Я₮ tarafından 17 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar.Çok kararsız kaldım bu konuda.Pet aldım ve kamikaze modülünü aldım ama çok eksiği var.Petimi yapayım yoksa zeta kapısını mı bitireyim yoksa argemi yapayım arge yapıcaksam neyi yapayım?

Gemi Özellikleri:
    35 lf3-21bo2-8iris-4.sv pet kamikaze modülü-goliath bastion-full elit hız-cephane vb sorun değil-level15 neredeyse 16-8 arge var-Alpha kapısı yapıldı
    Arge dağıtımı:1 tane gemi gövdesi yanında mühendis 1 arge ve yanında kalkan enerjisi 5/5 ısı arayıcısı 1/5.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şimdi pet size çok uri kaybı yaratacaktır bana kalırsa arge yapmanız mantıklı kapılardanda elde edceğiniz urileride argeye basmalısınız pet için ise zaten kamikaze almışsınız pete şimdilik önem vermeyin derim ben.

Arge dağılımı ise bu şekilde olmalıdır
    Gemi Gövdesi I = 2/2
    Mühendis = 1/5
    Kalkan Enerjisi = 5/5
    Kelle Avcısı I = 2/2
    Gemi Gövdesi II = 3/3
    Kalkan Sıklığı = 5/5
    Ayarcı = 3/5
    Kelle Avcısı II = 3/3

21 arge ilede kalın sıkılıyor olsada en garanti arge bu dağıtımdır.

3. tam doru 21 argenin sıralışını atarmısınız en dorusu 21 argeni n

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gemi gövdesi I 2/2
    Mühendis 1/5
    Kalkan enerjisi 2/5
    Kelle avcısı I 2/2
    Gemi gövdesi II 3/3
    Kalkan sıklığı 5/5
    Ayarcı 3/5
    Kelle avcısı II 3/3
    2+1+2+2+3+5+3+3=21

5. Drowhake

Drowhake User

Bence , direk olarak Zeta yap gelen uridiumlar ile Ar-Ge lerini tamamla.

6. pete bu saatten sonra dokunma gelişene kadar bu arda epilson yapmadıysan bi tane yap ilk yapışta kesin olarak lf4 veyor sonra ise zeta yaparak hem ekipman hemde argeni halledebilirsin kutu açmanı ise sadece zeus günleri için tavsiye edebilirim ama en azından zeus günüde kutu açmaya başladın mı hazırda 50 kutu yada 50 kutuluk uri olsun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.