Karaşimşek Dalgası Puan Hesaplanma Hatası.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve βŁЦ£¤МДИ tarafından 17 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar, ilk gün 6,120 puan yapmıştım 2. Gün sıfırlandı, 2.Gün 3,000 daha yaptım, 3. Gün 6,120 den devam etti. Ara sıra ekran görüntüsü almaya çalıştım supporta belirttim ancak değişen hiçbir şey yok.

[​IMG] puanım 3 defa sıfırlanmasına rağmen kastım ben son hali bu idi ancak 2 gün boyunca bu puanda takıldı kaldı ve sayaç 0 dan devam etti
    [​IMG] Bu da yukarıda vermiş olduğum 11,908 puan 2 gündür sabit kalırken ve puanım sıfırlanmışken kasmış olduğum puan yani toplamda en az 15,300 olması lazımken (önceki 2 sıfırlamayı saymıyorum)
    [​IMG] Dun gece supporta yazdım ve 3,392 - 12,080 olarak düzeltilmiş anlamakta güçlük çekiyorum düzeltilmiş mi onu bile bilmiyorum hiçbir cevap yazılmadı. 3 seferdir puanı sıfırlayıp magdur ediyorlar. insan emek veriyor o kadar yazık. Ben supporta da belirttim etkinlik tarihinden itibaren seyirden veyahut kendi loglarınızdan ctrl + f yapın invoke, impulse , attend , purpose yazın kaç yaratık kestiğim belli zaten çok rahat puan tespiti yapılabilir .

Çok mu zor ALLAH aşkına ?

Edit: Dipnot, Arkadaşlar ekran görüntüleri tam ekrandan alıntı, supporta yolladığım ekran görüntülerinde saat tarih herşey mevcut, burada kuru kalabalık yapmasın diye kırptım

Edit 2: ilk iki ekran görüntüsü support isteği üzerine aynı anda çekilmiştir. Sıralamada 11,908 gösterirken tabloda 3.392 göstermektedir.

Son düzenlenen: 17 Temmuz 2019
  2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Support Ekibi size sorununuzun çözülmüş olduğu ile ilgili geri dönüş yaptılar mı? Henüz yapmadılarsa gerekli incelemeleri gerçekleştiriyorlardır ve sorununuzu da çözüme ulaştıracaklardır.
    Puanın sıfırlanması muhtemel teknik bir sorundan kaynaklanıyor olabilir, durumun raporlamasını bizler yapacağız ancak bu sorunu yaşayan sizler ve diğer oyuncuların da bu konu ile ilgili Support Ekibi'ne sizin yapmış olduğunuz gibi gerekli görselleri uygun şekilde iletmeleri oldukça önemli.
    Emin olunuz ki herhangi bir mağduriyet yaşamadan sorununuzun çözülmesi için Support Ekibi ellerinden geleni yapıyorlardır. Umuyorum ki sorununuz en kısa sürede çözüme ulaşır.

İyi forumlar.

3. Merhaba,

Cevap için tesekkürler, Bana söylenen şey, teknik ekibe iletildiği ve sorumluluğun support ekibinden çıkıp teknik ekibe geçtiği . Onun dışında düzeltildiğine dair hiç bir bilgi paylaşımı yapılmadı .

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konu ile ilgili benim almış olduğum bilgi de bu yönde, teknik ekibe raporlama gerçekleştirilmiş ve çözümü için çalışıyorlar. Önceki mesajımda da yazmış olduğum gibi umuyorum ki bu sorun da bir an önce çözülür ve rahatlarsınız. :)

İyi forumlar.

5. Merhaba,
    İlginiz için teşekkürler ama ben de etkinlik yapacak heves kalmadı. Etkinliğe devam etmeyeceğim

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sorunun çözülmüş olması nedeniyle konunun kilitlenmesi uygundur.
    İlgili duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.