karaşimsek görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve $$__SiVaSLı__$$ tarafından 29 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar 10 dakika icinde 1000 rinusk görevi kolay yolu var mı

2. sdurgun

sdurgun User

invokele grubuna gir invokeden düşen çöpleri alma biriksin 10 tane falan olsun sonra gorevi al 1 dakkada bitiyor

3. ateistkeci

ateistkeci User

Ben arkadaşımla 13-14 Invoke keserek bitirmiştim hızlı şekilde şu an takip görevinde kaldım :D

4. sdurgun öyle oluyor mu öyle ne kadar duruyor o çöpler

5. ateistkeci

ateistkeci User

Reset kalana kadar kutular haritadan silinmezler

6. Anladım teşekkür ederim

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Diğer arkadaşların da dediği gibi invoke ve mindfire kesip çöplerini yerde biriktirerek en son toplu şekilde topladığınız takdirde görevinizi kolayca bitirebilirsiniz.

İyi forumlar.

• ImpuseII imha et 0/100
    • Attend IX İmha Et 0/50
    • Bu görevi 30 Dakika İçinde bitir.
    Bu görevi nasıl bitiricem allah için tüm serveri toplayıp mı ??

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bu konuda oyun içerisinde bulunan arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Invoke XVI NPC'sinden çıkan Impulse II kesebilirsiniz, daha sonra
    Mindfire Behemoth NPC'sinden çıkan Attend IX NPC'lerini grup halinde kesebilirsiniz. Burada size avantaj sağlayacak ufak bir taktik ise ilk önce Attend IX NPC'lerinin Darbe Puanlarını azaltın daha sonra görevinizi alın. Başarılar.

İyi Forumlar.

.Hypnos. bunu beğendi.