Karasız prometheus lazeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GRANDMENTOR_OF_SPACE tarafından 19 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kararsız prometheus lazeri gelsinmi?

Anketin kapanma tarihi 19 Aralık 2019.
  1. Evet eklensin

10,0%
  2. Hayır eklenmesin

90,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Kararsız promeheus;

Rakiplere 140 ile 200 arasında hasar verir.
    Her 4 ile 6 saniye arası 150 ile 200 arası ek hasar verir.

Desteklerinizi bekliyorum.

2. caner.123

caner.123 User

herkes pro geliştirmeleri felan fullemişken imkansız bu dedigin. ayrıca gemiye 15 (syborgsa 16) lazer takınca 5 saniye de bir fazlasıyla hasar vurma özelligiyle kısmen kararsız özelligi kazanmış oluyor

..EKMEKÇİ.. bunu beğendi.
  3. Sahmeran

Sahmeran User

Prometheus lazeri 5 atışta bir yüksek hasar vermekte. Söylediğiniz özelliğe zaten sahip, o yüzden desteklemiyorum. Gereksiz olur.

..EKMEKÇİ.. bunu beğendi.
  4. öyle bir şey hata olur biz proları yapana kadar canımız çıktı ve çıkyor olmaz desteklemiyorum zaten yalnış

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu bölüme açılan konuların kabul görülebilitesi olmalıdır, öyle aklıma geldi de açayım dedim tarzında ve özensiz konular kilitlenerek arşive taşınmaktadır. Ayrıca anket sonuçlarına bakıldığında ''1 eklensin'' ,''9 eklenmesin'' sonucu üzerine konu yeterli desteği görmediğinden kilitlenerek arşive taşınması uygundur.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.