Karayip Korsanları 5 Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GREED tarafından 12 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GREED

GREED User

Öncelikle Bu konuyu belli yerlerden araştırma yaparak kendim hazırlıyorum. Alıntı Değildir!
    Başlayalım:
    Karayip korsanlarının ilk filmi olan ; ''The Curse of the Black Pearl'' 2003 yılında yayınlanmış ve filmde Kaptan Jack Sparrow Rolündeki Johny Deep nerdeyse sadece mimik ve hareketleri ile bizi tatmin etmeyi başarmıştı.Kara İncinin Laneti'nde Will Turner Rolündeki Orlando Bloom ve Elizabeth Swann Rolündeki Keira Knightley de bizi filme ısındırmayı başarmıştı. Hele Jack Sparrow'un tayfası bizi giderek Filmimize izlemeye çekiyordu. O arada ;
    Kusura bakma Kaptan Jack Sparrow biraz daha az yazmak için öle yaptım bi daha olmaz.
    Neyse nerde kalmıştık;
    Heh evet. Senaryoda ilerledikçe giderek ilginçleşen olay örgüsü bizi filme daha da bağlıyor.Filmde neredeyse hiçbir küfür veya belaltı şaka olmaması ise insanları güldürmek için küfür kullanmadıklarının kanıtıdır bana göre.Şimdi film çıkalı neredeyse 15 yıl olacak sen nyie böyle bir konu açtın ki ? Dediğiniz duydum sanki hemen açıklayayım ; Aslında burada konuya başlayıp yakında çıkacağı duyurulmuş olan 5. filme sözü getirecektim. Eee madem getiremedim ben direk konuya gireyim;
    Karayip Korsanlarının 5. filmi olan ; ''Dead Men Tell No Tales'' -Türkçeye çevirmeye çalışacak olursak ; ''Ölü Adam Hikaye Anlatmaz'' Benzeri bir şey oluyor sanırsam.- 7 Temmuz 2017’de vizyona girecek.Bu filmdeki konumuzun ne olacağı ise henüz belli değil. Yine de büyük ihtimalle başrol olarak Johny Deepi Kaptan Jack Sparrow Rolünde göreceğiz.
    O arada Hazır elime geçmişken size bir traileri de izleteyim

Sanırım dört gözle bekliyor olacağım :) Konuyu cidden buraya kadar okuduysanız sizi tebrik ediyorum :)

Son düzenlenen: 13 Ocak 2017
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Açık konuşmak gerekirse yazının tamamını okumadım ama bende filmi dört gözle bekliyorum. :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ocak 2017
    GREED bunu beğendi.
  3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Okudum :)Bu tür filmlerin zaten devam ettirilmesi gerektiğini düşünüyorum,çokta severek izlerim.Şu ahtapotlu adamı mesela, hafızama kazınmış hiç unutmadım:)Oda var mıdır yine bu filmde :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ocak 2017
    GREED bunu beğendi.
  4. GREED

GREED User

Dürüst olmak gerekirse tekrar göreceğimizi zannetmiyorum. Gelişen olaylarla başına çok fazla şey geldi kendisinin :)

JUPlTER bunu beğendi.
  5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Başına pek çok şey gelen oyuncuların defalarca canlanıp geri döndüğünü de gördük :D Belli de olmaz:)

GREED bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.