Kargo Kutu Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ali_sardag tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ali_sardag

ali_sardag User

Birkaç sefer karşılaştığım bir problem, bir NPCyi bir korsan sandığının yanında yok ettiğim zaman kargo kutusu çıkmıyor. Aynı problemi yaşayan var mı yoksa benden mi kaynaklanıyor?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

sorununuzu tam algılayamadım ancak bu kanıya varmanızdan yola çıkarak, acaba kargo kutusu yerine korsan kutusu attığından gözlerde yanılganlık olmuş olabilir mi ? Npc ler bazen korsan kutusu bırakmaktadır. Siz bu durumu farkettiğinizde korsan kutusu gorduğunuzden bırakmadı sanmış olabilirsiniz. Çöp bırakmama durumu sadece kamikaze ile patlattığınızda nadiren oluşan durumdur.

Keyifli Forumlar

3. ali_sardag

ali_sardag User

Daha önce hiç rastlamamıştım böyle bir şeye, öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim cevap için :)

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Biz teşekkür ederiz. Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.